Haarukoita ja paikkakortteja


Repäisin valmiiksi meidän paikkakorttisuunnitelmamme, jonka osalta olemme nyt tulleet siihen päätökseen, että viinipullonkorkkeja emme tule käyttämään. Haluamme välttää ylimääräistä askartelua ja nämä haarukkakortit ovat muutenkin jotenkin selkeät ja tyylikkäät. Vähän särmää kortteihin tuo pikkulintu, sillä moiset otukset, erityisesti varpuset, ovat omia suosikkejani. (Kuka olisi arvannut?) Kruunupäisen linnun printti on ostettu Etsystä. Fontiksi valikoitui kirjoistuskonefontti, joka on tuo vähän vastakohtaisuutta muualla paperituotteissa nähtävälle vanhahtavalle kaunokirjoitusfontille. 

Nyt täytyy enää pohdiskella korttien loppusilauksia. Laitetaanko paikkakortit yhdellä luonnonvalkoiselle paperille vai tehdäänkö lisäksi kehykset harmaasta paperista? Käytetäänkö kenties koristeleikkureita? Oma suosikki on tällä hetkellä alemman kuvan versio. Tumma kehyspaperi tuo paikkakylttiin selkeyttä.


9 kommenttia:

 1. Meille tulee myös paikkakortit haarukan piikkeihin :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat yksinkertaisuudessaan. Tuo lintu on niin hellyyttävä :)

  VastaaPoista
 3. Aivan loistava idea, jonka aion pihistää ehdottomasti myös meidän häihin! Mitä vähemmän askartelua, sen parempi... :D

  VastaaPoista
 4. Wau, aika kiva idea, taidan ehkä myös tämän idean pihistää :) Ja tää sun blogi on ihan huippukiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihana lukea tällaisia kommentteja. :) Ja pihistä pois vaan! Mäkin olen tämän idean jostain netin uumenista bongannut. :)

   Poista
 5. Todella kiva idea ja kaunis paikkakortti! Yksinkertainen mutta toimiva idea :)

  VastaaPoista
 6. Oon alemman kannalla. Varsinkin jos pöytäliinat on valkoiset, niin pelkkä valkoinen saatta hiukan hukkua. Lintu piristää!

  Meillä vielä ne viinipullonkorkit harkinnassa, on vähän sellanen meidän juttu kuitenkin. Kun sitte panikoin niitten näperrysten kanssa, saa tulla sanomaan: I told you so! ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanista kommenteista kaikilla! Sulhokin oli sitä mieltä, että alemmalla tyylillä mennään, joten nyt täytyy varmaan vielä jalostaa hiukan ideaa. :)

  VastaaPoista
 8. mä just mietin noita viinipullon korkkeja :P saakohan niitä edes mistään??

  VastaaPoista