Hääedistystä

Tänään ollaan taas tehty varsinainen spurtti hääasioissa. Vapaapäivä on käytetty siis tehokkaasti hyväksi. Ensin varmistettiin kutsutekstejä silmällä pitäen seurakunnasta vihkiaika ja samalla saatiin tietää jo vihkipappikin. Ja olihan se juuri se henkilö, jota olimme toivoneetkin! Kutsusuunnittelu on muutenkin loppusuoralla. Olemme hienosäätäneet kuvien ja tekstien sävyjä, tilanneet lisää kirjekuoria vierasmäärän kasvettua ja eksyipä ostoskoriin myös nauhat kutsuja varten. Tilasimme myös toiveissamme olleet postimerkit omalla kuvallamme. Saimme kihlajais-/kutsukorttikuvauksesta niin paljon ihania kuvia, että haluamme käyttää niitä mahdollisimman paljon hyväksi hääsuunnittelussa. Ja onhan suloinen postimerkki meistä kahdesta aika ainutkertainen ja ihana muisto häistä. Joku voisi sanoa, että turhaa rahanmenoa, mutta tingitään sitten muualta.

Now & Foreveristä tilaukseen lähti taas kauniit osoitetarrat. Näyttää siis siltä, että pian olisi mahdollista pitää pienellä porukalla kutsuaskarteluiltamat. Ja minä kun olin vannonut, etten ikinä ahdistele läheisiä korttiaskartelukutsulla! Näyttää kuitenkin siltä, että morsian on tässä se, joka on hommaan suhtautunut kaikkein nihkeimmin. Täytyy ottaa siis henkinen jarru pois päältä ja nauttia askartelusta samaan tapaan kuin ennenkin. (Ja olla kiitollinen siitä, että kutsuvieraslista on inhimillisen pituinen...) 


Loppuun vielä pieni sneak peek tulevista kutsukorteista. Todella valaisevaa, eikö? Ollaan kyllä todella tyytyväisiä kutsuihin, sillä ne noudattelevat kivasti Save the Date -korttien linjaa, mutta ovat vielä asteen parin juhlavammat ja juuri meidän näköiset. Pakko myös myöntää, että alkuvuoden stressin jälkeen hääsuunnittelu maistuu taas ihan eri tavalla. Kesä tulee ja niin tulevat myös häät!
Onko monelle muulle kesähääparille tullut jo uusi spurtti suunnitteluun vai onko talvivaihde vielä toistaiseksi päällä?

13 kommenttia:

 1. Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Meillä on otettu kanssa spurtti, tai oikeastaan minä olen vain ottanu uuden asenteen! Sain niin paljon inspiraatiota viime perjantaina, kun kampaaja ja meikkaaja saatiin sovittua, olen alkanut hoitamaan muitakin turhaan roikkuneita asioita. Feels good, toivottavasti tahti jatkuu vähintäänkin samanlaisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno homma! Yleensä se lähteekin juuri yhdestä jutusta ja sitten tuleekin hoidettua monta hommaa kerralla. :)

   Poista
 3. Täällä on myös saatu uusi vaihde päälle! Kutsut lähtee pian postiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! :) Meillä olisi tavoitteena toukokuun puolessa välissä saada kutsut tehtyä ja postiin asti.

   Poista
  2. Hei jäin ihailemaan tuota kaunista fonttia, joilla teidän nimet on kirjoitettu tuohon kutsuun. Muistatko mikä fontti on kyseessä?

   -tiiu

   Poista
  3. Vastailinkin sulle vissiin jo mailitse. :)

   Poista
 4. Kevätaurinko on ilmeisesti herätellyt meikämorsiamenkin taas uuteen spurttiin, koska olen viimeisen viikon aikana saanut jo varattua kampaajan, lyötyä sulhasen kanssa lukkoon monenlaisia käytännön asioita ja ehkä jopa löytänyt mahdollisen sormukseni. Mutta ne kutsut, kutsut...Niistä kyllä jaksan stressata, enkä kuitenkaan saa otettua itseäni niskasta kiinni. Ehkä se tästä. Onnea teille noin pitkälle etenemisestä kutsuasiassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutsut on kyllä jotenkin aika hankala homma. Olen huomannut monella muulla parilla samaa venkoilua kutsujen kanssa. Mielipiteet ja suunnitelmat vaihtuvat jatkuvasti. Pitäisi vaan osata lyödä päätös lukkoon. :)

   Poista
 5. Kauniilta näyttävät teidän kutsunne :)
  Voisitko tehdä yleisen postauksen kutsun liitteeksi tulevasta infosta, mitä siihen laitetaan ja millä tyylillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Hyvä idea! Voisin melkeinpä tehdä sellaisen tuonne Projektina häiden puolelle. :)

   Poista
  2. Ehditkö tehdä sen mahd. pian, kun meidän pitäisi saada hommat eteenpäin, mutta tuohon info-juttuun ollaan jämähdetty oikein kunnolla :/

   Poista
  3. Yritän tehdä postauksen tämän päivän aikana. :)

   Poista