Ystävänpäivä

Joku pöpö on päässyt taas iskemään kyntensä minuun ja niinpä vietän ystävänpäivää lähinnä kröhien ja sohvalla maaten. Eilen katsoin kaksi kertaa (kertoo jotain tajunnan tasosta) Timberlaken ja Kunisin tähdittämän Vain seksiä -leffan, joka nokkeluudestaan huolimatta aiheutti karmaisevan pettymyksen suorastaan limaisella loppuratkaisullaan. Tänään olisi hyvä keksiä jotain parempaa katsottavaa. Ehkä aloitan uudelleen SatC-boksin kanssa.

Aamulla keittiössä oli vastassa kuitenkin suloinen yllätys, sillä löysin The Body Shopin pussukan pöydältä. Mun suosikkini! Tietokoneelta löytyi vielä toinen ylläri, kun näytöille rävähti tämä kuva.
Alunperin ajattelin yllättää miehen viemällä hänet jonnekin kivaan paikkaan viettämään ystävänpäivää, mutta sattuneesta syystä se ei nyt onnistu. Niinpä yritän saada tämän päivän aikana tehtyä hänelle yhden yllärin, jonka esittelen sitten Projektina häät -sivustollakin. Katsotaan miten käy. Ei siis ole ihan elokuvista tämä ystävänpäivä, mutta otetaan se myöhemmin takaisin korkojen kera. :)

EDIT: Niin ja siis tietysti oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille! (Näin se tärkein unohtuu, kun aivot käy vähän tyhjää...)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sulle oikein ihanaa ystävänpäivää! :)

   Poista
 2. Vähän samat fiilikset täälläkin, tosin mä en oo kipee, mut sulhanen on sairaalassa toipumassa leikkauksesta. Niin tyhmää olla vaan kotona yksin. Ystävänpäivän pitäisi olla just semmonen ihana treffipäivä!

  Mutta pikaista paranemista sinne! :) Take it easy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kurjuus. Mut ehkä tämän "puuttuvan" ystävänpäivän voi ottaa vuoden mittaan sitten takaisin monta kertaa? :)

   Poista
 3. Voi miten suloinen ystävänpäivä-ylläri! :) Paranemisia sinne, eiköhän se Sinkkis vähän helpota kipeeseen oloon! ;)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ystävänpäivää Varpuselle ! ♥

  Satu
  Indie by Heart

  VastaaPoista
 5. Hoho, mie kyll tykkäsin melkosen paljon ko. elokuvasta jopa sen kliseisen lopunkin jälkeen. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei se nyt huonokaan ollut, mutta loppu oli itselle vähän liikaa. Mutta erityisesti Kunisin roolisuoritus oli tosi jees. :)

   Poista