Turun seudun morsiamet, hoi!

Modern Bride -blogin Kitty kertoili ihanasti Siluetti Span järjestämästä kauneusillasta ja sen muotoutumisesta morsianten miitiksi. Faktahan on se, että vain häitään järjestävät tai järjestäneet tietävät mitä kaikkea hääsuunnitteluun kuuluu ja usein häitään kuukausia vatvovat morsiamet saavat aikaan lähipiirissä kummastuneita kulmien kohotteluja.
Mikä olisikaan sen kivempaa kuin päästä jakamaan morsianfiilistelyjä ja kenties tutustumaan kasvotusten hääbloggaajiin? Tällä kertaa kuulutankin Turun seudulla asuvat morsiamet ilmoittautumaan ja kertomaan löytyisikö halukkuutta jonkinlaiseen miittiin, kauneusiltaan tai vastaavaan. Nostakaa käsi pystyyn ja naputelkaa kommenttia laatikkoon!

20 kommenttia:

 1. Voi sentään! Tää rouva ei oo enää morsian. Menikö nyt ohi? Turku on kuitenkin suhteellisen lähellä Poria ja siellä tuli ravattua pukusovituksessa moneen otteeseen. Oi että sentään kun ois aiemmin miittailtu :)

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi turkulainen ilmoittautuu.

  VastaaPoista
 3. Tanja H: No hei, tämän vuoden morsian nyt kuitenkin. Mukaan vaan! :)
  Mademoiselle Miau!: Jee! Hienoa! :)

  VastaaPoista
 4. Voi kai mäkin saisin osallistua?! ;) Mietin vastaavaa tapaamista jo ennen joulua ja nyt taas tammikuussa, kun olisi voinut häämessujen yhteydessä tavata. Aika loppui kuitenkin kesken, joten ihan mahtavaa kun sinä Kitty olette alkaneet puuhata miittejä!

  VastaaPoista
 5. Höh, ihan tyhmää asua täällä Tampereella, kun ei pääse mihinkään tollasiin kivoihin miitteihin. Olis ollut tosi kiva päästä hössöttään hääjuttuja muiden morsianten kanssa! :) Täältä on kuitenkin matkaa sellaset 170km sekä Helsinkiin että Turkuun, enkä muutenkaan oikein tunne kumpaakaan kaupunkia. Sitä tosin mietin, että saisko tänne Tampereelle järkättyä samanlaisen miitin.. :)

  VastaaPoista
 6. Mietin tätä postausta tänään päivän aikana niin paljon, että päätin tulla kysymään, voisiko miittiä järjestää jossain hieman lähempänä. Mutta Ewlina oli ehtinyt ensin! Asun itse Seinäjoella, mutta esimerkiksi Tampereella järjestetty miitti ei olis ongelma. Luulisi, että siitäkin ympäristöstä löytyisi sen verran morsiamia, että miitti onnistuis :)

  VastaaPoista
 7. Vastasin sulle myös omaan blogiini, mutta on tosi kiva, että hoidat miittiä sinne Turun seuduille! :D Tampereella joku voisi myös tehdä saman kun tuntuu, että molempien seutujen läheisyydessä tällaiselle miitille olisi kiinnostusta :D

  VastaaPoista
 8. Hihihih ehkä, jos uskallan! :D Kuulostaa kyllä kivalta idealta!

  VastaaPoista
 9. Oi, kuulostaapa kivalle! Itekin Turusta, ja menossa heinäkuussa naimisiin. :)

  VastaaPoista
 10. Hienoa! Tamperelaisille morsiamille toki myös omat iltamat, jos matka Turkuun on turhan pitkä. :)

  VastaaPoista
 11. Joo, kuulostaa kivalta! :) Olen elokuun morsian, ja Turusta siis.

  VastaaPoista
 12. Täällä myös yksi morsian Turusta! Ja ehdottomasti mukana jos miitti / kauneusiltama onnistuu :) Elokuussa häät ja oman blogin aloitus on kovasti harkinnassa, uskaltaisikohan sitä aloittaa kirjoittelemisen
  ? :D

  VastaaPoista
 13. Ihanaa, elokuun morsiamia! Blogit vaan pystyyn, että pääsen lukemaan teidän hääsunnitelmista. :) Missä häitänne juhlitaan?

  VastaaPoista
 14. Tääl kans yks Turun morsmaikku teemalla Rouvaksi vuonna 2014? Tulisin mieluusti miittiin ja toisin muassani muutaman aikaisemmankin morsiamen. Hienoaa!

  VastaaPoista
 15. Ihana idea! Itsellänikin oli ollut "morsianmiitille" tilausta, etten aja läheisiäni ihan hulluksi hääpähkäilyissäni! Saako helsinkiläinen tulla kuokkimaan, jos sinne suuntaan satun miitin ajankohtana? :) Kun nyt kevään mittaan on varmaan jonkin verran bisneksiä Turussa/lähellä...

  VastaaPoista
 16. Kaikki halukkaat ovat ehdottomasti tervetulleita asuinpaikkakunnasta riippumatta! :) Odottelen vielä hetken ja kuulostelen kuinka moni olisi mahdollisesti tulossa ennen kuin alan selvitellä asiaa paremmin.

  VastaaPoista
 17. Täällä myös yksi turkulainen tulevan kesäkuun morsian, joka tosi mielellään osallistuisi miitinkiin, jos sellainen järjestetään :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tuleva Elokuun morsian olisi kans kiinnostunut tulemaan miittinkiin....kaasot on jo kyllästynyt mun lörpöttelyihin ;)

   Poista