Tunnustus II


Sain ihanalta neulootikolta suloisen tunnustuksen jokin aika sitten, mutta vasta nyt saan aikaiseksi vastata siihen. Hommaan nimittäin kuuluu, että tunnustuksen saanut pääsee paljastelemaan asioita itsestään.


Tehtävänä on:
1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.
Here we go!

1. En tiedä kuinka paljon uskon horoskooppeihin, mutta kuulostaa lupaavalta, että menen itämaisen astrologian mukaan lohikäärmetatuoidun lohikäärmemiehen kanssa naimisiin lohikäärmeen vuonna. Vaikuttaa hyvältä enteeltä, että lohikäärmeille hyväonnisesta lohikäärmeen vuodesta voisi herua hippunen onnea myös tulevaan avioliittoon.

2. Minulla ei ole koskaan ollut korvareikiä, eikä sen puoleen mitään muitakaan lävistyksiä. Pienenä en halunnut niitä, koska pelkäsin neuloja. Vanhempana rokotuksien ja verikokeiden myötä  neulakammoni on jo aikalailla selätetty, mutta nyt en enää osaakaan kuvitella itselleni korvakoruja. Tatuoinnin sen sijaan voisin haluta.

3. Rakastan vanhoja kivinavettoja ja haaveilen edelleen talosta ja suuresta tontista, jolla seisoo ihana kivinen navetta. Puolet Suomesta notkuu tällaisista vanhoista autioista navetoista, mutta minä haluan omani. Mitä kaikkea käyttöä sille voisi keksiäkään!

4. Minulla on keltainen pukeutumisongelma. En voi sietää kyseistä väriä päälläni, enkä ole ostanut kuin kolme keltaista vaatetta sen jälkeen, kun olen saanut itse päättää vaatekaappini sisällöstä. Ensimmäinen oli ylä-asteella hankkimani keltainen bolero, jota käytin pari kertaa. Opiskeluaikoina ostamani trikoopaita ja kynähame saivat myös tylyn kohtalon. Trikoopaita päätyi aluspaidaksi tallireissuille ja kynähametta en päässyt koskaan käyttämään lukuisista yrityksistä huolimatta. Lopulta myin kauniin keltaisen kynämekkoni pois. Ja se oli vielä retroa! Keltainen ja minä. Not gonna happen.


Source: dessy.com via Alicia on Pinterest5. Ajan hyvin vähän autoa, mutta olen sitäkin varovaisempi kuski ja pelaan varman päälle. Mikään hissuttelija en kuitenkaan ole, sillä minussa asuu pieni road rage -hirviö. Tämä piirteeni tulee parhaiten esille vaarattomissa yhteyksissä, kuten autopeleissä, joita joskus olen pelannut. Kaahaan pelin läpi talla pohjassa ojanpientareita kyntäen ja hervottomasti nauraen. Onneksi tämä käyttäytyminen pääsee valloilleen vain turvatuissa olosuhteissa.

6. Sain sulholta syyskuussa syntymäpäivälahjaksi hierontalahjakortin, koska olin tuolloin kovin stressaantunut ja kirjoitin hurjaa tahtia graduani. Lahjakortti on edelleen käyttämättä, sillä olen aina joko liian kiireinen tai kipeä. Nyt olen kuitenkin päättänyt ottaa asiakseni käyttää tuon ihanan lahjakortin... ihan oikeasti!

7. Toisinaan jään iltaisin valvomaan ja katselen kihlajais-/kutsukorttikuviamme ihanaa musiikkia kuunnellen. Sellaisena hetkenä tunnen itseni erityisen onnekkaaksi.


Viidentoista bloggaajan nimeäminen tuntuu hieman liioiteltulta, joten listaan tähän viisi bloggaajaa, joille haluan tunnustuksen jakaa eteenpäin. Ihanat neidot ovat:
1 kommentti: