To do -listan päivitystä

Tässä postauksessa pohdin pari viikkoa sitten mitä kaikkea meidän to do -listalta oikein löytyykään. Lista näyttää nyt tältä.


Morsian:
-Kengät
-Bolero
-Alusvaatteet
-Hiuskoriste
-Kampaajan/meikkaajan etsiminen ja varaaminen


Sulhanen:
-Puku
-Kengät

Juhlat:
-Floristi
-Musiikki
-Häävalssin harjoittelu
-Hääpikarit
-Karkkibuffet
-Kutsut SUUNNITELTU!
-Photo Booth
-Kyltit
-Pöytänumerot
-Ohjelmat ja menut
-Vieraskirja
-Hotellin varaaminen
-Häämatkan varaaminen


Valitettavasti listalta oli unohtunut pari oleellista asiaa, joista muutaman voikin jo pyyhkiä pois.

-Morsiamen äidin puku
-Morsiustytön, morsiusneidon ja kaasojen puvut
-Valokuvien etsiminen sukulaisista
-Tyllialushame
Kenkien eteen olen yrittänyt nähdä vaivaa, mutta oikeita ei vain tunnu löytyvän. Äidillekin käytiin tänään etsimässä pukua, mutta ainoastaan puvun väri ja materiaali selkeytyivät. Varsinaista pukua ei siis vielä tilattu. Muistattehan olla ajoissa liikkeillä myös hääseurueen pukujen kanssa, sillä niiden toimitusaika saattaa olla yhtä pitkä kuin hääpuvuillakin.

Kutsut saivat luultavasti melko lopullisen muodon mielissämme erään oivalluksen myötä. Pientä hiomista ja koevedoksia täytyy kuitenkin vielä toteuttaa, mutta homma on kyllä jo hyvällä mallilla. Häämatkasta kerroinkin jo aiemmin ja nyt voidaan myös todeta, että hotelli häitä edeltäväksi yöksi ja hääyöksi on nyt varattu. Morsian pääsee siis entouragensa kanssa valmistautumaan hotelliin ennen h-hetkeä ja koko porukka kuskataan sitten limusiinilla juhlapaikalle. Juuri niin kuin toivoinkin!
Minulla ei ole yhtään isovanhempaa elossa, mutta haluan sisällyttää heidät juhlaan tuomalla valokuvia heistä osaksi koristelua. Tänään sain äidiltäni kuvat ja siinähän hurahti pieni tovi, kun kävin lisäksi läpi kaikkia lapsuuskuvia. Oi niitä aikoja. Loppusilauksen tulee myös tuomaan tilaamani tyllialushame. Miten olen voinut unohtaa koko alushameen listasta? No, onneksi nettikaupassa tuli moinen vastaan. Sitten olisikin taas yksi syy lähteä sovittamaan pukua, kun lähes kaikki elementit alkavat olla kasassa. Niitä himskatin kenkiä lukuunottamatta! Toisaalta sain tänään vaaleanroosat feikki-converset ja uhkailinkin jo käveleväni niillä alttarille, jos korkkareita ei löydy...

2 kommenttia:

  1. Se perhanan alushame puuttuu multakin! Kiitos siis muistutuksesta. :D

    VastaaPoista
  2. Ei mitään. Olisin itse varmaan vasta sovituksessa pukuliikkeessä moisen puutteen tajunnut ellei nettikaupassa olisi tullut vastaan. :D

    VastaaPoista