Tähtisadetta!

Pari postausta sitten julkaisin tämän kuvan blogissani.


Postausta lukenut sulho ihastui ikihyviksi tähtisadetikkuihin ja samantien päätimmekin, että meidän exittimme juhlapaikalta tulee tapahtumaan tähtisateen saattelemana. Omaperäistä? No ei ehkä. Kaunista? Todellakin! Vai mitä sanotte näistä kuvista...
Tähtisadetikut ovat tietysti kauniita, mutta niiden avulla hääparin poistumisesta saa myös tehtyä yhden illan juhlavista kohokohdista. Mikään ei olisi ärsyttävämpää kuin valua pois juhlapaikalta "okei me mennään nyt moi..." -tyyliin. Näyttävällä poistumisella juhlafiilistä saadaan nostatettua vielä kerran. Muistoksi saadut kauniit kuvat ovat toivon mukaan vielä yksi ihana plussa. 

Nyt pitäisi vain sitten saada niitä tähtisadetikkuja jostain, vaikka uusivuosikin on jo vaihtunut. Löytyykö keneltäkään vinkkejä?

Lopuksi haluan toivottaa kaikki uudet lukijat erittäin tervetulleiksi. Olen hurjan iloinen teistä jokaisesta! Erityisesti mieltä lämmittää se, että blogissani käy tätä nykyä päivittäin 400-500 kävijää. Kiitos teille kaikille! You make my day. :)

16 kommenttia:

 1. Me ollaan herkittu asiaa myös, mutta lähinnä iltaa koskevana ohjelmanumerona ja valokuvauksen takia, mutta olemme luultavimmin hyljänneet nuo tikut. Katsoin silloin että ainakin ebaystä saa jonkinlaisia tikkuja :) (http://www.ebay.com/itm/12-Galaxy-Brand-Sparkler-Box-Bamboo-Firecracker-Label-/220944472971?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3371511b8b)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :) Täältä Suomen puolelta en googlettelemalla ainakaan heti löytänyt.

   Poista
 2. Ihana idea! Ja varmasti omaperäisempi kuin moni muu, nimimerkillä meillä oli saippuakuplia ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saippuakuplat kuulostavat kyllä ihanalta. Ollaan pohdittu niitä sitten taas vihkimiseen riisinheiton tilalle.

   Poista
 3. meille tulee myös tähtisadetikkuja häihin, mutta lähinnä ehkä vaan potrettikuvia varten. Tikut ostimme jo joulun pyhien jälkeen varastoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olitte kyllä hyvissä ajoin liikkeellä. Toivottavasti mekin vielä saadaan niitä. :)

   Poista
  2. Sulhanen kyllä tuossa mainitsi, että hänen mielestään tähtisadetikkuja myytäisiin ympäri vuoden. Toivottavasti löydätte tikkuja jostain Prismasta tai Citymarketista tms.

   Poista
  3. Okei! Toivoa siis on. Kiitos tästä! :)

   Poista
 4. Meidän omalle k- kaupalle taisi jäädä niitä pitkiä myymättä! Paljinko tarvitsisit? Voisin vilkaista! Heitä sähköposti kotiriko@gmail.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me organisoitiin lähipiiri pitämään silmät auki kaupoissa, mutta jos sillä tavalla ei onnista, niin laitan sulle viestiä. :)

   Poista
 5. Oi että, ihana idea!! Siis nimenomaan toi, et kun te lähdette sieltä ni porukka noita polttais. IHANA IDEA! <3 Koska teillä on häät? Meinasin, et mitenköhän toi toimis meijän heinäkuisissa häissä. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on häät 18.8. ja silloin jo luulisi olevan pimeää keskellä yötä. Voisi olla jo heinäkuussakin, jos lähdette juhlapaikalta tosiaan myöhään. Juhannuksen jälkeen päivä alkaa kuitenkin jo heti lyhentyä. :)

   Poista
 6. Kauniilta näyttää kyllä! Meilläkin oli ensin ajatuksena että tikkuja olisi siinä kun tullaan kirkosta ulos mutta totesin ettei se näytä keskellä kirkkainta päivää yhtään miltään. Ja itseasiassa mietin sitäkin että olisi ollut niin vaikea järjestää sitä miten ihmiset sytyttävät tikut niin ettei kenenkään mekko syty tuleen :D

  Me poistuimme juhlapaikalta ihan viimeisten joukossa, niin ei oikein siihenkään saatu mitään suuria eleitä aikaiseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me yritetään pitää siitä kiinni, että lähdetään ajoissa juhlapaikalta, koska siivousta ja muuta hommaa ei juuri ole. Elokuun yöt ovat lisäksi jo niin hämäriä, että tähtisade varmasti näkyy. :)

   Poista