Seurueen asut

Tällä hetkellä päänvaivaa aiheuttaa seurueen pukeutuminen. Itse ainakin toivoisin kukkaisneidolta, morsiusneidolta sekä kaasoilta yhteensopivaa pukeutumista. Samanlaisia pukuja en morsiusneidon ja kaasojen päälle kuitenkaan laittaisin, sillä mielestäni on tärkeää löytää jokaisella malliltaan sellainen asu, jossa viihtyy ja näyttää hyvältä. Meitä kaikkia kun ei ole tehty samasta muotista. Toivoisin kuitenkin puvuilta juhlavuutta ihan jo hääparinkin tyylin huomioon ottaen. 

Suurimmaksi ongelmaksi muodostuu kuitenkin pukujen väri. Meidän häidemme värimaailma on hyvin hempeä ja vaalea. Suomalaisille nämä sävyt eivät kuitenkaan ole ehkä kaikkein kiitollisimpia. Kun seurueesta vielä löytyy sekä blondia että brunettea, ei homma käy yhtään helpommaksi. Vaalea roosa on ainakin kaasojen kohdalla täysin poissuljettu väri, mutta pienenä detaljina, kuten kukkakoristeena tai nauhana se käy. Entäpä harmaa? Aika plassu.Tässä on ihan nättejä, mutta edelleen aika pliisuja sävyjä. Lisäksi puvut ovat aika arkisia, eivätkä siis sovi meidän tyyliimme.Nudet sävyt? Ne saisi vielä sopimaan värikarttaan, mutta edelleen mennään liian lässyissä sävyissä. Ei kuitenkaan ole tarkoitus häivyttää seuruetta pliisuilla väreillä.Kaksivärinen puku? Voisi toimia!Tai kokonaan musta? Olen ollut alusta asti sitä mieltä, etteivät musta-asuiset kaasot sovi meidän häidemme tyyliin, mutta nyt se alkaa vaikuttaa ainoalta toimivalta vaihtoehdolta. Musta on aina tyylikäs väri, mutta jotenkin näkisin seurueella mieluummin jotain iloisempaa, mutta kuitenkin klassista sävyä.
Kertokaa nyt joku viisas mitä te tekisitte tässä tilanteessa? 

2 kommenttia:

  1. täälläkin on mietitty, ehkä jo liikaakin, kaasojen pukujen värejä.
    Valitsin "ykkös"kaason kanssa että kylmä beige on hyvä väri. Voi olla että on hieman pliisu, mutta halusin että heidän mekkojensa värit sointuu värikarttaamme. Tykkään siis kuvista 2 ja 3 :)
    Mustia mekkoja ajattelin ihan ensimmäiseksi, mutta se idea kuopattiin aika nopeasti.

    VastaaPoista
  2. Mä laittaisin mieluusti hyvin neutraaleja värejä, mutta ne vaan eivät tunnu hyvältä idealta esimerkiksi kaasoille, kun mietin heitä persoonina. Musta epäilyttää samasta syystä. :/

    VastaaPoista