Rouheita sormuksia

Sormukset on hankittu jo molemmille, mutta en silti voi olla ihailematta vähän erikoisempia ja rouheampia erityisesti miehille suunniteltuja sormuksia. Nämä ovat aika siistejä.


Source: google.com via Sari on Pinterest


Musta sormus mustalla timantilla? Tämän viileämmäksi ei voi enää mennä.
Puu ei varmasti ole materiaalina kaikkein kestävin, mutta visuaalisesti tämän sormuksen ilme on kaunis ja luonnollinen.Source: etsy.com via Sari on Pinterest


Perussormus. Vai onko sittenkään? Jujun, tässä tapauksessa puolison sormenjäljen, voi piilottaa myös sormuksen sisäpintaan.

Yhä enemmän alkaa näyttää siltä, että miehetkin osaavat vaatia sormukseensa näyttävyyttä, eikä perinteinen keltakultainen tynnyrimalli olekaan enää ihan jokaisen mieleen. Onneksi sormuksia voi suunnitella itse ja kultasepät voivat toteuttaa juuri sellaisen korun kuin kukin haluaa.

5 kommenttia:

 1. Rakastan tota mustaa! Sellaisen oisin voinut vaikka omaankin sormeen ottaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään yllättynyt! Musta on myös mun suosikki. ;)

   Poista
 2. Upea toi ensimmäinen sormus! Melkein harmittaa, että miehen sormus on jo ostettu. Tosin, en tiedä tykkäisikö se tosta, mutta mä tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnän, että pohdin samaa sulhasen kohdalla, mutta musta taitaa olla hänen makuunsa liian tumma kuitenkin. Nyt se vielä menisi, mutta hän valitsikin sormuksensa sen perusteella, että se olisi klassisen tyylikäs vielä viisikymppisenä. Tyylikäs se silti on! :)

   Poista
 3. Hei! Törmäsin blogiisi sattumalta kun etsin puusormuksia. Sormuksen alla olevat linkit eivät aukea minulle ja haluaisin kovasti tietää, kuka noita ihanuuksia valmistaa? Myös musta sormus on hieno :)

  VastaaPoista