Nuhanenä täällä hei!

Ajattelin vain tulla ilmoittamaan, etten ole pudonnut maailmankartalta, vaan parantelen edelleen flunssaani. Olen koittanut selättää tätä tautia koko viikon, mutta ainoa selätetty asia tässä taitaa olla kyseinen morsian, joka makaa jo neljättä päivää sohvalla. Luulisi, että intensiivinen lepo ja kolme tuotantokautta Sinkkuelämää olisivat jo tehneet työnsä, mutta ei. Vetoa on yhtä paljon kuin rikkinäisellä vieteriukolla. Olen kuitenkin vakaasti päättänyt, että tämä saa luvan olla viimeinen sairaspäivä, sillä loppuviikkoon sisältyy tärkeitä juttuja. Onneksi sohvalla ei tarvitse maata yksin ja ihmisen paras ystävä on jälleen ojentanut karvaisen tassunsa empatian muodossa.

Kattokaa nyt sitä!


Oikeesti. Kummalla meistä oli se flunssa?Nuhanenä ja karvanaama kehottavat myös kurkkaamaan Tylkkärin tuoreen jutun täältä. Huomatkaa, että sain valittua päälleni Weisen puvun, joka on aika lailla samanlainen kuin sulhasen Zazabella-liikkeen suosikki Turun häämessuilta. Tämä puku löytyy Turun Fiancéesta.

6 kommenttia:

 1. ihana koiruus <3 itekkin oon kärvistelly tän viikon flunssan kourissa :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sinäkin! Jos jonkinlaista tautia on kyllä ollut liikenteessä. Koitahan parantua! :)

   Poista
 2. Voi, teidän dogi on suloisen ilmeikäs <3

  Tuosta Tylkkärin jutusta bongattuna: sulla on ollut kiehtova gradun aihe - saisiko sitä vilkaista (löytyykö esimerkiksi e-thesiksenä)? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Et ole eka ihminen joka sanoo noin. Toi koira osaa kyllä kaikki ilmeet. :D

   Eipä taida tuota gradua löytyä kuin Turun yliopiston pääkirjastosta. Sen olisi kyllä kai saanut itse sähköiseen muotoon, mutta en suoraan sanottuna ole jaksanut nähdä vaivaa. :/

   Poista
 3. Suloinen empatialohduttajahauva :)

  VastaaPoista