Mikä se on?


Mikä se on? Jättimäinen moskiittoverkko?Mehiläisfarmarin kasvosuoja? Prinsessasängyn katos?


Tyllialushamehan se, joka roikkuu nyt askarteluhuoneessa suoristumassa. Halusin ehdottomasti tyllialushameen vanteen sijaan, sillä haluan kuvia, joissa voin nostella helmaani ilman vanteen vilkkumista. Lisäksi pelkään vanteen vaurioituvan menossa ja vääntynyt tai irronnut vannehan näyttää aika hassulta. Uskon myös tanssimme sujuvan paremmin, kun hameosaan muotoon pakottava vanne ei ole tiellä.

Onhan siinä tylliä vaikka muille jakaa ja luulenpa, että sovituksen jälkeen siitä saa lähteä ainakin yksi kerros. Voi myös olla, että yksi alimmista kerroksista vaihtuu vaaleanpunaiseen tai harmaaseen. It's all in the details! ;)

Käytän myös tilaisuutta hyväkseni vinkatakseni höyhenhiuskorututoriaalista Projektina häiden puolella. ;)
6 kommenttia:

 1. Hui, itse en ole edes tullut miettineeksi tuota "vilauttelu/vääntymisfaktoria" vannehameen kanssa! Tosin omassa puvussani on jo valmiina massiivinen tyllihelma, mutta jotain sinne alle tarvitaan!

  VastaaPoista
 2. Juu, mun mielestä vanne on myös vähän tönkkö ja liikuttaa hameosaa oudosti jos vaikka tanssii sulhasen kanssa lähekkäin. Tässä on tietysti myös se vääntymisvaara. Tylli on vähän anteeksiantavampi ja näyttää nättimältä. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana idea! Oih! Mäkin haluun!!! :)

  Hei, jos sä ikinä kaipaat noihin tutoriaaleihin semmosta how NOT to do it -osiota, ni mä oon ehdottomasti sun paras kaveris! Iha mielettömän ihana toi sulkakoriste! :) mutta ei kyllä tuokaan onnais multa... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä olet ihan liian itsekriittinen. Mut mä pidän tuon osioidean mielessä. ;D

   Poista
 4. Ounou, vilauttelu ei kuulosta kivalta.. Mutta mun hamonen on niin kaponen, etten usko tylliviritysten sopivan sen alle, joten vanteella mennään. Tosin vain yhdellä, että ehkä se on sitten vähän helpompi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei ole mikään maailman levein puku, mutta aion nyt tuota tyllihametta sinne ensin koittaa, vaikka ainakin se yksi kerros tulee varmasti lähtemään veks.

   Poista