Luumua? (Eli jatkoa eiliselle asupohdinnalle)

Tarpeeksi kun pähkäilee, niin kyllä niitä ideoita alkaa jossain vaiheessa esiin nousta. Jos vaaleaa roosaa heittää hiukan tummemmaksi saadaan erilaisia luumun sävyjä, jota taas voi taittaa hiukan kirkkaammaksi. Pukuihin saataisiin saman värin eri saturaatioita, jotka sitten jatkuisivat muunneltuina morsiamen kukissa, laukussa ja hääpaikan yksityiskohdissa. 

Tähän tapaan.

Nyt täytyy vaan ehdottaa ideaa asianosaisille sekä sulholle ja sitten pitäisi vielä löytää väriltään ja malliltaan sopivat puvut. 

4 kommenttia:

 1. Etenkin tuon keskimmäisen kuvan sävyt ovat kivoja. Ollessani kaasona me teetettiin puvut samalla suunnittelijalla, tuli vähän samanhenkiset (kaikissa oli samaa pitsiä), mutta silti jokainen sai haluamansa puvun (maksoimme mekot myös itse). tämä ei varmaankaan ole se mitä etsit, mutta mainittakoon nyt esimerkkinä :)

  p.s olisiko mahdollista tilata sellaista hyöhenhiuskoristetta mustana sinulta ja minkälaiseen hintaan? Olisi aika kiva ihan ilman häitäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain tuollaista itsekin olin ajatellut. Jokaisella omat puvut, mutta kuitenkin jokin yhdistävä tekijä. Pukujen teettäminen ompelijalla vaan taitaa mennä yli meidän budjetin.

   Ja tuo musta höyhenhiuskoriste! Mulla on juuri tänään sellainen valmistumassa ja huomenna laittelen myyntiin Projektina häät -sivuston uudelle shop-sivulle. Voin vinkata sulle, kun koriste on näytillä. Tilauksestakin onnistuu tehdä, jos on esim. tietynlainen koriste mielessä. :)

   Poista
 2. Ihana toi viimeinen kuva! Ja mä ehdottomasti liputan violetin puolesta! ;)

  VastaaPoista