Love is in the air!

Koristeluja pohtiessani etsiskelin kuvia erilaisista tavoista käyttää ilmapalloja juhlien koristelussa. Itse kelpuuttaisin muutaman hempeän vaaleanpunaisen ja valkoisen ilmapallon juhlapaikalle ja vaikka tienvarsikylttien merkiksi, mutta vapputunnelmaa en halua, joten tämä kuva on ehdottomasti anti-inspiroiva.
Ilmapalloöverin voi välttää käyttämällä ilmapalloja harkitusti ja äärimmäisen suloisesti, kuten seuraavissa kuvissa pöytänumerokoristeina. Etenkin tuo ylempi ilmapallosta rakennettu kuumailmapallon miniversio on aivan huippusuloinen ja sopii mainiosti leikkisään häätyyliin. Kuumailmapallojen rakentelu vaatii ehkä jonkin verran vaivannäköä, mutta lopputulos palkitsee varmasti.Kuinka monelle tulee ilmapalloja häihin vai ovatko ne ihan out?

11 kommenttia:

 1. Tosi kauniita nämä kuvat! Itse en varmaan silti uskaltaisi ottaa ilmapalloja häihin just ton vappupalloefektin pelossa, plus ettei ne mun mielestä meidän maalaismaisemahäihin sovi yhtä lailla kuin esim kuvissa näkyviin tiloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ilmapallot kunnon maalaishäissä peltomaisemissa ovat ehkä vähän väärässä paikassa. :D

   Poista
 2. Jos meille tulis ilmapalloja, niin haluaisin sellaisen ehkä hääauton katolle. Pieni punainen auto ja iso punainen pallo :) Voisin myös kuvitella, että ottaisimme kuvia ison pallon kanssa. En tosin tiedä, mitä sulho siitä ois mieltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallo+auto, kuulostaa loistavalta ja sopivan humoristiselta! :)

   Poista
 3. Meille ei tule, nimenomaan vapputunnelmaa välttääksemme.. Ihmettelen aina, että mistä morsiot oikein saavat heliumia noihin leijuviin palloihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen nähnyt heliumia myytävän joissain juhlatarvikeliikkeissä pallojen yhteydessä. Ei ole kyllä ihan halpaa hommaa.

   Poista
 4. En mä tiedä onko ne out, mutta ei meille silti ilmapalloja tule. Ne on jollainlailla liian tyttömäisiä tai lapsellisia, niin että näkisin että esim mieheni oikeasti pitäisi niistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä ne myös sopii enemmän kaupunkimaiseen ympäristöön ja Yhdysvalloissa ne onkin vissiin aika suosittuja. Tosin mielikuvat riippuu myös paljon siitä, miten niitä käytetään ja missä määrin. Googlettamalla löysin aivan hirveitä ilmapallovirityksiä hääjuhlissa. :D

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Meille tulee ilmapalloja ja olen tästä erittäin ylpeä. :D Lähinnä meille tulee muutamia sydän-ilmapalloja ehkä photo boothiin ja karkkibuffetin yhteyteen sekä luultavammin myös juhlapaikan portille. Tarkoitus ei kuitenkaa ole ampua yli kuten tuossa ylimmässä kuvassa.

  Blogini osoite vaihtui lennosta: http://perfectmatch2012.blogspot.com/ :)

  VastaaPoista
 7. Photo boothin ja karkkibuffetin ilmapallot kuulostaa suloisilta ja juuri sopivilta paikoilta söpöille palloille. Ilmapallot kun kuitenkin ovat aika leikkisiä. :) Ja kiitos linkistä!

  VastaaPoista