Komeaa seuraa

Joskus sitä tuntee itsensä aika pölöksi. Niin kuin tänään, kun Kauppilan häätapahtumassa joku ihana kanssamorsian (?) tuli nykäisemään hihasta ja tunnustautui blogin lukijaksi. Hämmennyin aivan totaalisesti, enkä meinannut saada sanaa suustani. Näin jälkeenpäin olisin halunnut kysyä häneltä vaikka mitä ja jutella vähän enemmänkin, mutta eihän siinä kohtaa mitään tajunnut. Kiitos siis vielä kerran tuolle ihanalle ihmiselle ja pahoittelut sekavasta vastaanotosta. Mieskin nauroi vielä autossa reaktiotani, sillä allekirjoittanut jää hyvin harvoin sanattomaksi. Nyt iloinen yllätys vei sanatkin suusta!

Pikaisen häätapahtumakierroksen jälkeen nappasimme bestmanin mukaamme ja kävimme sovittamassa heille pukuja. Kyllä sain olla komeassa seurassa! Saketin ja bonjour-puvun välinen taisto jäi laimeaksi, sillä saketti rökitti pitkän bonjour-takin 10-0. Täydellinen liivi-solmio -yhdistelmäkin löytyi, eikä muita sitten edes kokeiltu.
Pukusovitus oli kyllä morsiamelle pieni reality check, kun näki tuon toisen puoliskon siinä puvussa, joka hänellä hääpäivänä ihan oikeasti sitten on. Tässähän ollaan ihan oikeasti menossa naimisiin! Tällaisia hetkiä on viime aikoina tullut jo pari ja takaraivossa sykkii pieni jännityksenpoikanen. Olen tottunut esiintymään esimerkiksi töissä, mutta tähän asti olen voinut tehdä sen aina jonkin roolin takaa. Hääpäivänäni en voi piiloutua opas-persoonani taakse, vaan olen siinä ihan omana itsenäni. Pelkään jännittäväni niin, että polvet tutisee tai sitten itken silmät päästäni jo ennen vihkitilaisuutta. Tämä kauhuskenaarioiden viljely ei myöskään auta asiaa yhtään. Naimisiinmeno sinänsä on käyty jo oman pään sisällä ja sulhon kanssa läpi jo niin moneen kertaan, ettei se huoleta laisinkaan. Itse juhlallisuuksia jänskäänkin nyt senkin edestä. Sulhanen on kyllä niin komea puvussaan, että alttarille sitä ei mitenkään voi jättää, vaikka kuinka hirvittäisi. Tosin on mahdollista, että oma mr Darcyni vie jalat alta ennen kuin koko alttarille edes päästään. :D

12 kommenttia:

 1. Me käytiin myös tänään sulhon kanssa pukuostoksilla ja puku kaikilla asusteille löytyi. Eihän siinä voinut, kun hymy korvissa katsella tajuttoman hyvännäköistä miestään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä puku lisää mieheen aina jonkin ekstrasäväyksen ja sitä on aina ilo katsella. ;) Millaiseen pukuun päädyitte?

   Poista
 2. Millaista oli Kauppilan tapahtumassa? Kannattiko mennä? Mua harmittaa hiukan, kun vasta aamulla Turkkarista tajusin sen ja oli sitte jo päivälle ohjelmaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika pienesti siellä hääjutut olivat esillä. Muutama hyvä idea napattiin mukaan, mutta siihen se sitten jäikin.

   Poista
 3. Heheh.. ei tarvia olla niin nolostunut.. Meidän sulhanen vaa ihmetteli kun meni jollekin vieraalle ihmiselle höpöttelemään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se olit sinä! Olenkin sun nettisivuja kurkkinut. Voi että kun olisin tajunnut. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Vuokrattiin Sanelmasta. :)

   Poista
  2. Tuleeko teille sulhaselle ja bestmanille täysin samanlaiset asut vai esim. erilaiset liivit? Entä mitä isille tulee?

   Poista
  3. Sulhaselle ja bestmanille tulee samanlaiset sakettipuvut liivejä myöten. Häämessujen luennolla sanottiin, että sakettien kanssa näin usein tehdään, mutta toki voi myös leikitellä eri solmioilla ja liiveillä.

   Poista
  4. Kiitos vastauksesta Varpunen :) Meillä mietitään, laittaako bestman erilaisen liivin kuin sulhanen.. Entäs teidän isit? Tuleeko heille juhlapaidat ja liivit ja dumbot vai menevätkö normisolmiolla?

   Poista
  5. Voi olla, että sulhasen isä laittaa samanlaisen liivin kuin sulhanen ja bm (veljeksiä), mutta muuten hänelle tulee varmaankin normipuku.

   Poista