Kevättä (ja maalintuoksua) ilmassa

Kevät on ihan nurkan takana. Ei, sitä ei huomaa lisääntyneestä auringonpaisteesta, talitinttien laulusta pihapuissa ja valoisista aamuista.  Sen huomaa pienistä asioista, kun keväällä pieni sisustajaremppaaja herää jälleen eloon ja kaivautuu talviuniltaan. Ostoskoriin eksyy sisustuslehti. Porakone, maalit ja pensselit kaivetaan varaston nurkista. Talven tummina kuukausina tekemättä jääneet kodin pikku sisustusaskarteet, kuten kylttien, taulujen ja naulakkojen kiinnittämiset hoidetaan alta kertarysäyksellä. Rautakaupassa tulee vierailtua kerran jos toisenkin ja pitkään maalia odottanut männynvärinen kirstu saa uuden värin pintaansa. Sotkuinen askarteluhuone odottaa jo järjestystä tuovia uusia hyllyjä, joita sahataan ja maalataan illan tunteina. Olohuonettakin odottaa sisustusuudistus ja koko talon lattioita katsellaan salaa sillä silmällä. Voi kun saisi uuden laminaatin. 


Paljastan mitä kaikkea pientä kivaa olemmekaan saaneet aikaan, kunhan pensselit vielä vähän suihkivat ja porakone soi. 

Kuinka monessa muussa sisustaja herää kevään tullen?

6 kommenttia:

 1. Ainakin täällä herättää! Jep, joka ikinen kevät! Onneksi ei ole omaa kämppää, niin ei "tarvi" rempata mitään isompaa :) Mutta meilläkin vanha perintöpiironki sekä astiakaappi odottavat hiontaa ja uutta maalipintaa. Ja haluan uudet verhot makkariin ja uusia tyynyjä olkkariin sohvalle ja se Kartellin Fly pitäis ostaa keittiön ruokailutilaan ja ja ja! Loputon lista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat kalusteet on kaikkein ihanimpia! Itselläni on tällä hetkelle etsinnässä vanha kirjoituspöytä, jonka voisi maalata mieleisekseen. :)

   Poista
  2. Voi ne on ihan parhaita! Me ostettiin syksyllä sellainen 50-luvun senkki, joka hioittiin ja lakattiin värilakalla mattamustaksi. Aiai ku siitä tuli sitten kiva! :) Tiedän yhden kivan paikan mistä varmasti kirjoituspöytiäkin saisi, mutta se on Hämeenlinnassa ja taidatte asua ihan eri suunnalla :)

   Poista
  3. Hei vinkkaa vaan tuo paikka. Saatetaan nimittäin joskus intoutua ajelemaan. Hämeenlinna on niin ihana kaupunki. :)

   Poista
 2. Meilläkin alkoi remontti. Yhtäkkiä (vaikka sitä oltiin kyllä suunniteltu) viime viikolla mies alkaa purkaa makuuhuonetta. Kyselin että mitäs nyt tapahtuu. No, se remontti alkoi sitten justiin silloin eikä yhtään myöhemmin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen se remppakärpänen on. Iskee yhtäkkiä ja sitten onkin jo purkuhommat aloitettu. :D

   Poista