Bling bling bling!

Yksi ehdottoman tärkeä, mutta toistaiseksi puuttuva elementti morsiuslookissani on kivalteleva hiuskoru. Etsy tarjosi jälleen kuolauksen aihetta ja samalla valinnan vaikeuden. Miten näistä nyt sitten osaa valita?

Hiuskoruista tulikin mieleen, että olisi ehkä syytä alkaa etsiä täydellistä kampaajaa. Kuinka monella muulla on vielä kampaaja-aika varaamatta? Pelkään nimittäin, että olen auttamattomasti jälkijunassa. Nyt kaivataan apua eli suositelkaa hyvää kampaajaa Turusta!

P.S. Lähestyvän karkauspäivän kunniaksi itsekriittistä pohdintaa kosimisesta TÄÄLLÄ!

15 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tuo viimeinen, siinä on pieni jujukin eikä vaan kiviä ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin samaa, mutta silti tuo ykkönen taitaa viedä voiton. Tää viimeinen sopisi kyllä pukuun aika hyvin. :)

   Poista
 2. Heippa!

  Itse olen menossa kampaamo Butikiin Turussa kesäkuussa. Kuulin paljon kehuja kyseisestä paikasta, mutta itse en ole siellä koskaan käynyt. Mutta eiköhän päästä ihan hyvä tule, kun otin myös koekampauksen ja -meikin. Viime kesänä naimisiin mennyt ystäväni puolestaan kehui kampaamo Helmeä ja siellä Rea Tuomista. Helmi on Kaskenkadulla ja kuulemma kohtuuhintainenkin. Eli siinäpä ainakin muutama vinkki :)

  VastaaPoista
 3. Nro 1!

  en taida uskaltaa lukea tuota karkauspäivän juttua ettei tule tehtyä mitään harkitsematonta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykkönen on myös mun suosikki. :)

   Ja joo, toi artikkeli on ehkä hiukan riskialtis, jos on spontaani tyyppi. Mä olisin saattanut repäistä viime kesänä ennen miestä, jos olisin pystynyt omia ajatuksiani tulevaisuudessa lukemaan. :D

   Poista
 4. Itse olen menossa hiussalonki Kuplaan, mikä sijaitsee Humalistonkadulla. Kävin ensimmäisen kerran siellä tammikuun alussa ja sain kampaajakseni Maijan, joka hoitaa myös tulevan hääkampauksenikin. Itselläni on ollut aina vaikeaa löytää hyvä kampaaja, mutta nyt olen omani löytänyt. Voisin siis suositella Kuplaa lämpimästi, vaikka en vielä omaa koekampausta olekaan päässyt näkemään. Kampaajalla hoituu samalla myös häämeikki ja kaaso pääse myös laitettavaksi samaan paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä googlettelinkin tuota Kuplaa ja se voisikin olla harkinnan arvoinen. Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 5. Tykkäsin ekasta :)

  Ada & Olexi kampaamosta, Aurakatu 1 on tämä paikka :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on kampaaja varaamatta ja pikkuhiljaa hiipii pieni paniikki mun mieleen asian suhteen. Pitäisi tosiaan löytää se täydellinen kampaaja-maskeeraaja, helppo homma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että joku toinenkin on edelleen vailla kampaajaa. Mullakin myös meikkaaja hakusessa. Ei ole helppo homma. :/

   Poista
 7. Itselläkään ei ole vielä kampaajaa (tosin mulla niitä onkin tuttuina aikamoinen liuta) :)

  Moni kampaaja ei edes ota ennen maaliskuuta kesälle varauksia koska kesälomista ei vielä osata sanoa. Ainakaan minä en ottanut vielä silloin kun tein kampaajan töitä :)

  Alalla on myös ihan mieletön kilpailu ja hyviä tekijöitä on ihan todella paljon isoissa kaupungeissa. Ei siis hätää, et ole ollenkaan myöhässä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Tämä rauhoittaa vähän mieltä. Soitin nimittäin tuonne Kuplaan ja se oli jo meidän hääpäivänä varattu täyteen. :/

   Poista
 8. Huuh. Minulla ei ole kampaajaa. Eikä montaa muutakaan asiaa. Voi ei.

  VastaaPoista