Viimeinen joululahja


Kuvat Fashionstore

Maanantai on hyvä aloittaa pinnallisella shoppailupohdinnalla. Sain sulholta joululahjaksi ihanan Guessin lompakon sekä lahjakortin, joka pitäisi nyt saada käytettyä. Haluan käyttää lahjakortin ehdottomasti uuteen laukkuun ja olen joulusta asti palloilut kolmen eri vaihtoehdon välillä, enkä oikein vieläkään pääse itseni kanssa yhteisymmärrykseen uudesta laukkukaverista. Ensimmäinen vaihtoehto olisi Guessin musta Christa Flap Clutch, joka sopisi loistavasti esimerkiksi parin viikon päästä juhlittaviin valmistujaisiin kavereiden kanssa. Toisaalta muuten laukulle olisi käyttöä aika harvoin, sillä juhlimiset noin yleisesti ovat kovasti meikäläisen kohdalla vähentyneet. 

Varsinainen rakkauteni on Calvin Kleinin ruskea Dusty Shopping Bag, joka on täydellisen värinen ja muutenkin tosi mallikas laukku. Miinus, ja aika iso sellainen, on tuo kahva. Kävelen paljon ja minulla on usein aika lailla kantamuksia, joten pään yli heitettävä olkapäällä kannettava laukku olisi ehdottomasti omalla kohdallani käytännöllisin.  

Järkevin ostos olisikin Calvin Kleinin Dusty Flat Crossover, mutta se ei samalla tavalla lämmitä mieltä kuten tuo Shopping Bag. Lisäksi suurin osa laukuistani on muutenkin mustia, joten sinänsä ruskealle laukulle olisi paikka avoinna.

On mullakin ongelmat... Minkä laukun te näistä valitsisitte?

8 kommenttia:

 1. Valitsisin kaikki!!!
  Mutta tuo ruskea Shopping Bag on kyllä sellainen kaunotar, että siihen päätyisin ehdottomasti :)

  VastaaPoista
 2. Shopping bag vei nyt kyllä voiton mun maailmassa.ü

  VastaaPoista
 3. Oma valintani olisi Shopping Bag, vaikka kyllä mulle noi kaikki kelpaisi. ;)

  VastaaPoista
 4. Eikä, ette voi nyt kaikki olla samaa mieltä. :D

  VastaaPoista
 5. Vastustan! Vaikka Shopping Bag on kyllä parhaan värinen ja näköinen, niin tuo kahva-asia ketuttais laukun hamaan loppuun saakka, sen voin luvata! Voithan odottaa uusia tulokkaita, varmasti löytyy vielä joku täydellisyys jos vaan malttaa mielensä :)

  VastaaPoista
 6. Järjenääni! Olet oikeassa tuon kahvan kanssa. Olisihan se kiva, jos vain tepastelisin kaupungilla silloin tällöin tai kulkisin autoon ja parkkipaikalta töihin, mutta kun laukun pitäisi kantamuksineen keikkua mukana pitkiäkin matkoja kävellen. :/ Lahjakortti on voimassa vielä pari kuukautta, mutta jos päädyn tuohon clutchiin, olisi se syytä tilata nyt, jotta sille olisi myös käyttöä...

  VastaaPoista
 7. Oon kyllä kaveripiirissäkin tunnettu "järjen äänenä" :D Mutta kun oon niiiiin monesti ollut samassa tilanteessa, ja joskus jopa sortunut johonkin muuten kivaan, mutta pienikahvaiseen laukkuun. Ja johan ärsyttää joka kerta kun sitä käyttää!

  Tuo Clutch olis musta ehkä järkevin, koska juhlalaukkua kuitenkin tarvitsee, vaikkakin harvoin. Ja mikäs sen mukavampaa kuin juuri niinä harvoina kertoina käyttää näpäkkää pikku-clutchia ;)

  VastaaPoista
 8. Mä nyt kuitenkin sorruin siihen shopping bagiin, kun tuo toinen puolisko ylipuhui. :D Mutta tuo clutch olisi kyllä ollut se seuraava vaihtoehto.

  VastaaPoista