"Vain sinun, vain minun" - Kalvosinnapit


Miehelle on taas karttunut vuosi lisää mittariin ja lahjaksi halusin hankkia hänelle jotain henkilökohtaista, jota voisi käyttää myös hääpäivänä. Kalvosinnapit olivat täydellinen vaihtoehto ja pienen etsyilyn jälkeen löysin sopivan mallin sterling-hopeasta. Kalvosinnapit on tehty käsin tilaustyönä, joten niissä saakin näkyä pientä rosoisuutta. Pohdin tekstiä jonkin aikaa, sillä tila laatassa on luonnollisesti rajallinen. Oikea teksti kuitenkin löytyi ja laitoin tilauksen menemään. Kauan tilauksen saapumisessa kestikin, sillä jouduin odottamaan niitä lähes kuukauden! Nyt kalvosinnapit ovat onnellisesti perillä ja sulho sai lahjansa.

Persoonalliset kalvosinnapit voi tehdä myös itse. Kurkkaa ohjeet Projektina häät -sivustolta!

4 kommenttia:

 1. Saisinko suoran linkin, kiitos?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Suoran linkin Etsy-kauppaanko? En ollut ihan tyytyväinen tuohon kyseiseen kauppaan (toimitus kesti ihan hirveän kauan ja lisäksi laatat ovat todella todella terävät), joten en halunnut suoraan mainostaa kyseistä kauppaa muille. Tässä kuitenkin on suora linkki kyseiseen kauppaan: http://www.etsy.com/listing/62342775/square-cufflinks-sterling-silver Lisää löydät etsimällä "stamped cufflinks"

  VastaaPoista
 3. Ihana idea! Täälläkin sulhaselta uupuu kalvosinnapit, eipä tullut mieleenkään, että niistä voi tehdä persoonalliset ja merkitykselliset :) Kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 4. Nää oli kyllä ihana idea, vaikka tuota valmistajaa kannattaakin pohtia tarkkaan tuossa, kuten tuosta edellä olevasta kommentistani voi päätellä. Eivät onneksi maksaneet maltaita ja teksti sekä tyyli ovat mieluisia. :)

  VastaaPoista