Seitsemän!

Tänään tasan seitsemän kuukautta jäljellä häihin. Tuntuu siltä, ettei juuri mitään olla kuukaudessa saatu aikaiseksi. Mieleinen videokuvaaja on kuitenkin löydetty ja varattu eli yksi akuutti asia saatiin to do -listalta ruksia.

Sulho yllätti eilen töistä tullessaan kauniilla kukkakimpulla. Hän oli käynyt harkitsemassamme floristiliikkeessä kyselemässä kukkiin ja varauksiin liittyviä asioita ja toi mallikimpun kotiin. Floristin varaamisella ei näytä olevan aivan hirmuinen kiire, joten päätimme katsastaa rauhassa Turun häämessujen floristitarjonnan ja tehdä sen jälkeen varauksemme. Näin saamme aikaa myös suunnitella toiveemme kimpun, vieheiden ja pöytäkukkien suhteen. Itse olen edelleen aika hukassa morsiuskimppuni suhteen. Se messujen pitkä valuva kimppu sekoitti pääni ihan täysin!

Eilen törmäsin sattumalta myös potentiaaliseen häälaukkuun. Jostain syystä kengät ovat minulle paljon tärkeämmät kuin laukku. Edes Etsy ei ole tarjonnut minulle laukkuasioissa mitään uskomatonta kuolauskohteita. Voin ehkä jopa sanoa, että laukku menisi pihistä/panosta -jaottelussa pihistyslistalle. Laukku on ei tule varmasti olemaan mitenkään keskeisessä osassa hääpäivänä, joten panostan mieluummiin näyttäviin ja hyviin kenkiin. Toivelistallani onkin aika tavallinen läpällinen kova clutch, johon tekemäni kukkakoriste passaisi. Sellainen nyt on sitten löytynyt ja vielä erittäin huokeaan hintaan. Miltäs näyttää?
Yksinkertaisen tyylikäs, sopivan tilava laukku. Tykkään myös vedoksista. Täytyy ottaa laukkukin sitten mukaan, kun ensi kerralla menen sovitukseen. En nimittäin ole ihan sataprosenttisen varma, että värit menevät yksiin. Tuo kukkahomma kaipaa myös ehkä jotain tuunausta. Vielä jokin hiukan tökkii...

7 kommenttia:

 1. Onnea seiskasta!!!! :D Ja laukku on UPEE! Okei, toi kukka sen mulle tekee enemmän ku laukku, mutta kun kokonaisuus rokkaa ni paljonko niitä osien rytmiä sitte tarttee eritellä! :D

  Eikä se TÖKI! Anna mulle, jos et taho! Saat takaski ajoissa ennen omianne! :D (Vajaa viikko ON ajoissa! :P )

  Nii ja mullon samoja fiiliksiä laukusta... uhkasin jo, että kaasot saa kantaa mun kamat. :D

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Mä aina muistan vasta sun postauksiesi perusteella meidänkin "ajanlaskun", en ole tainnut vielä sisäistää tuota päivämäärää. Oh well, onhan tässä se 7 kk aikaa ;)

  VastaaPoista
 3. Seiska onnea!! Ja hieno laukku! Ite en oo vielä kauheesti miettiny laukku-asiaa, mut meilläkin se varmaan menee pihistä-listalle.

  VastaaPoista
 4. Aurinkoprinsessa: Okei, hyväksytään! Pakko alkaa tykätä laukusta ennen kuin sä viet sen. :D Vaikka mä saatan ehkä hiukan sitä vielä fiksailla. Mutta onpahan laukku ainakin sitten hankittu!

  Belle & Sebastian: Mä taas usein saan muistutuksen mieheltä, että tiedänkö mikä päivä taas on. Pikku hiljaa omaan paksuun kalloon myös menee se, että 18. pvä tosiaan tarkoittaa jotain. :D

  picata: Kiitos! :) Laukku on tosiaan morsiamelle aika "turha", kunhan meikit ja muu välttämätön löytyy. Vieraan tai kaason roolissa panostaisinkin sitten enemmän. :)

  VastaaPoista
 5. Musta toi laukku on kaunis ja ihan täydellinen tuollaisenaan :) Voisin kuvitella itselläni juuri samanlaisen.

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunis laukku!

  Mä oon ajatellu olla niin "hurja", etten ota laukkua ollenkaan. Annan vaikka kaasolle pienen pussin, jossa voi olla mun huulipuna jne - eipähän tarvi sit huolehtia mistään muusta kuin kukkakimpusta! :D

  VastaaPoista
 7. Minsu: Mulla on vissiin liian kriittinen katse kuin muilla, mutta pakko kai se on uskoa, että laukku on hyvä näin. :)

  Tuleva rouva: Mä varmaan jätän laukun meikkeineen jonnekin lojumaan. En usko, että se mukana menossa pysyy, mutta onpahan ainakin nyt olemassa.

  VastaaPoista