Olohuoneen vaalennus

Blogi on viime aikoina täyttynyt häistä, mutta toki elämään kuuluu muutakin. Kuten se, ettemme enää elä verhottomassa olohuoneessa. Ehdimme asua tässä talossa yli puoli vuotta (!) ennen kuin saimme olohuoneen ikkunoihimme verhot. Tämä voi kuulostaa aika uskomattomalta, mutta kun ikkuinoissa on kaihtimet, emmekä päätyneet verhokangasvalinnoissa puusta pitkälle ja lisäksi arkailimme pienten ikkunoiden peittämistä verhoilla voi olla ihan ymmärrettävää, että lopulta verhottomuuteen tottui ja kesällä ostetut verhotangot makasivat varastossa odottamassa parempia aikoja.

Meidän oli tarkoitus suosia vaaleita sävyjä sisustuksessa, mutta jotenkin meille oli muuttanut alakertaan useampi siniharmaa matto ja olohuonetta asuttivat tummanruskeat huonekalut. Kesän valoisuudessa tähän ei kiinnittänyt huomiota, mutta talvella tunkkaiset sävyt alkoivat ahdistaa ja vaaleiden kevyiden verhojen sekä uuden vaalean maton hankinta muuttuivat ehdottomiksi. Jälkeen-version valoisuutta lisää se, että kuvauspäivä oli todella valoisa, kun taas ennen-versiossa on kuvausolosuhteista johtuen tummemmat sävyt. Enpä tätä osannut ottaa huomioon kuvatessa, mutta eiköhän näistä jonkinlaista kuvaa saa.
Pakko on muuten myöntää, että pari päivää meni verhoihin totutellessa. Olohuone on muutenkin aika pieni, joten tuli sellainen fiilis kuin asuisi nukkekodissa. Nyt ilman verhoja ei tietysti osaisi enää olla.

4 kommenttia:

 1. Verhot tekee kyllä ihmeitä. Onpas muuten nätti arkkupöytä teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku! Ja juu, kyllä huoneen ilme muuttui verhojen myötä. :)

   Poista
 2. Upee!! Todella kaunis huone teillä :) Tää valkos-hullu tietysti tykkää tommosesta vaaleesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä viihdyn nyt myös paljon paremmin. Ihanan valoisaa. :)

   Poista