Morsiustyyliä arkeen

Hääsuunnittelujen myötä tämä vannoutunut minimalistiseen mustaan pukeutuja on ottanut valkoisen osaksi vaatekaappiaan. Olen selkeästi ehdollistunut tuolle häiden perusvärille ja nyt kaikki nätti valkoinen oikein pongahtaa silmiin. Ehkä jopa olohuoneen vaalennusprosessin voi jotenkin linkittää tähän ilmiöön.Jokin aika sitten bongasin Pinterestistä Lauren Conradin ihanassa pitsimekossa ja sen jälkeen en ole voinut unohtaa tuota kyseistä mekkoa. Aivan ihanaa bridal-henkeä! Sattumalta kuluttaessani aikaa Nelly.comissa tulin törmänneeksi lähes samanlaiseen mekkoon!


Ihana! Arvatkaa vaan lähtikö reilun neljänkympin hintaan ostoskoriin. Nyt vaan täytyy keksiä tilaisuuksia käyttää tätä kaunokaista.

10 kommenttia:

 1. Minä olen vähän suunnitellut että kun hääpuvussa ei nyt ole sitä haluamaani pitsiä niin jos menemme edellisenä iltana syömään perheeni kanssa (tai äitini, riippuen kuinka moni tulee paikkakunnalle jo torstaina) niin voisin silloin laittaa päälleni jotain pitsistä. Jonkun samantapaisen mekon, tosin vähän enemmän tälle vartalolle sopivan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä mietin myös samaa! Ja ehkäpä polttareihin olisi kiva saada tämä päälle. :)

   Poista
 2. Upea pitsimekko! Ota se myös häämatkalle mukaan?

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko, piti ihan mennä katsomaan mitä kaikkea muuta hienoa sieltä nellystä löytyy :)

  VastaaPoista
 4. Oih miten kaunis tuo mekko! Kateus :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Annie, AsianBride ja ptk kommenteista! Mekkoja taitaa löytyä vielä ja hintakaan ei ollut kova, joten tilaamaan vaan. ;)

  VastaaPoista
 6. ihana mekko! oiskohan noita vielä nelly.comissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan pikakelauksella en nähnyt eli ovat taineet jo loppua. :/

   Poista