Morsiuskimppu

Kun nyt kerran päästiin kukkien makuun sekä täällä että Projektina häissä, voin myös varmaan jatkaa samaan malliin ja ihmetellä seuraavaksi morsiuskimppuja. Olen omituisen nirso hääkimpun värien suhteen ja pelkäänkin, ettei floristi tule välttämättä saamaan juuri oikean sävyisiä kukkia kimppuuni. Onko tässä mahdollinen paikka nyt sille kammotulle bridezilla-kohtaukselle? En halua olla hankala, mutta kun en vaan halua pinkkiä tai vaaleanpunaista kimppua, enkä toisaalta liian suurta kontrastia kukkien värien välille. Mallikin saisi olla pallon sijaan hieman valuva.

Kaikista näkemistäni kimpuista suosikkini on tämä. Ei liikaa vaaleanpunaista tai liian voimakkaita värejä, mutta kauniit sävyt ja vielä suloinen koru kädensijaa koristamassa. Miinusta tulee kuitenkin ruusujen ehkä turhan suuresta määrästä.


Tai miten olisi neilikat? Pioneja haluaisin, mutta ei niitä taida elokuussa saada. Höh.Jos järjestäisimme täysin maalaishäät, olisi valintani varmaan jotain tämän suuntaista. Tämä olisi ainakin romanttinen, mutta liian värikäs ja jotenkin sotkuinen. Tämäkin olisi ehkä ihan kiva.Mitäköhän mä oikeasti edes haluan, kun kaikki on vaan "ihan kivaa"?  Päättämättömän maanantain pelastaa kuitenkin uutinen limusiinista, jonka saamme hääpäiväksi. Ihanaa!12 kommenttia:

 1. Eka vaihtoehto on kyllä paras. Kaunis!

  VastaaPoista
 2. Minäkin pähkäilen kimppuongelman kanssa... Toisaalta en tiedä kuinka olennainen se oikeastaan on. Meidäthän siunataan kotona eli en tule kävelemään kirkon käytävää pitkin. Jotenkin kuitenkin haluan kunnon hääkimpun... Pionit olisivat myös minun valintani, mutta niitä ei taida olla myöskään helmikuussa. :-) Ehkä päädyn hortensioista, neilikoista ja ruusuista kietaistuun kimppuun... 47 päivää aikaa päättäää - ehkä pikkasen aikaisemminkin jo... ;-)

  VastaaPoista
 3. Oi kun ihania uutisia ! ^^ Jokin sentäs järjestyy vaikkei mieli, hihi :) kyllä se oikea kimppu vielä esiin putkahtaa.


  xx Satu
  Indie by Heart

  VastaaPoista
 4. Belle & Sebastian: Mä luulen myös, että tuon kuvan kiikutan sitten floristille. Se on herkkä. :)

  Marjaana: Hortensiat! Täytyykin miettiä niitä myös omiin häihin. Ja mielestäni kimpun tulee olla mieluinen, vaikkei se missään suuressa osassa hääpäivänä olisikaan. :)

  VastaaPoista
 5. Neilikat on ihania... ehkä hiukan suloisempia ja vaatimattomampia kuin ruusut. Ihania kimppuja kaikki :) Sun täytyy vain löytää kiva kukkakauppias, sitä varten niitä ammattilaisia on että osaavat tarjota eri vaihtoehtoja ja sellaisiakin, joiden olemassaolosta ei itse tiennyt.... tai sitten susta tulee se bridezilla :)

  VastaaPoista
 6. iduska: Bridezilla ei ole vaihtoehto. Hyvän floristin etsintä siis alkakoon! :D

  VastaaPoista
 7. Moikka Varpunen! Piia Jaala on ihan huippufloristi Turussa, ymmärtävät asiakasta, tarjoavat vaihtoehtoja, ideoita riittää ja lopputuloksena on aina aivat upeat kukka-asetelmat. Meillä häät oli elokuussa, kukat Piia Jaalalta ja sain aivan upean kimpun, jossa oli pioneita :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos vinkistä, Häähulluttelija! Kävinkin nettisivuilla ja näkemäni kimput olivat todella kauniita. :)

  VastaaPoista
 9. Mun mielestä nuo on kaikki kauniita, mutta meikäläinen onkin vähän kukkafriikki :D.

  Mitäs jos sitoisit itse kimpun? Nuo näyttämäsi kimput eivät kaiketi ole kovinkaan vaikeita tehdä...

  VastaaPoista
 10. ChoCo: Pakko myöntää, että hetken ajan pohdin oman kimpun sitomista, mutta toistaiseksi hylkäsin sen. Teemme hyvin paljon häihin itse yksityiskohtia ja myös pöytäkukat olisi tarkoitus itse asetella, joten epäröin ottaa enää yhtään uutta DIY-projektia ihan kiireisimpiin hetkiin. Voisin kyllä tässä kevään päälle kokeilla...

  VastaaPoista
 11. Ihania kukkia! Taitaa mulle tulla pioneita, ku niitä on alkukesästä tarjolla, mutta samaa pelkään minäkin...kuitenkin väärän sävyisiä pioneita (äh ei mitään pinkkejä), mutta onneks tykkään aika laajalla skaalalla vaaleanpunaisesta ;)

  VastaaPoista
 12. Nuo väärät värisävyt ovat tosiaan aika inha pelko. Onhan hot pink ja fuksia kivoja värejä, mutta ne eivät kyllä sovi ollenkaan sitten pukuuni, muihin asusteisiin tai ylipäätään häiden värikarttaan. Ja jos oikeanvärisiä kukkia ei ole niin sitten niitä ei ole. Ärsyttävää.

  VastaaPoista