Miksei musta?

Blogistani ja hääsuunnitelmistamme ei ehkä näy rakkauteni mustaan väriin, mutta lähipiirini tuntee minut ihmisenä, jonka vaatekaapin sisältö on 80 % musta tai vähintäänkin tumma ja joka on viettänyt suurimman osan viimeisistä kymmenestä vuodesta tummatukkaisena (hairahdusta ultrablondiuteen ei kai lasketa?). Fordin maailmankatsomusta noudatellen moni asia saa olla minkä värinen tahansa... kunhan se on musta. Miksei sitten häissä? En osaa vastata. Kai assosioin mustan värin liikaa hautajaisiin tai suremiseen. Siitä huolimatta voin kyllä inspiroitua räväkästä ja klassisesta mustasta. Vai mitä sanotte tästä mustasta hääkakusta tai upeasta mustasta hääpuvusta kimppuineen yhdistettynä rustiikkiseen ympäristöön?
Ja voihan mustaa olla pieninä ripauksina vaikka kirkkaaseen pinkkiin yhdistettynä. Lopputulos on jo paljon leikkisämpi.


Mitäs tykkäätte?

8 kommenttia:

 1. Oijoi, olen jossain blogissa nähnyt tuollaisen samanlaisen röyhelökakun valkoisena versiona. Tuo musta olisi tosi rock, mutta silti herkkä!

  VastaaPoista
 2. NAM,mitähän tuo musta kakku sisältää...kenties salmiakkia<3

  VastaaPoista
 3. Oi oi, ihania kuvia! <3 Oma vaatekaappini sisältö on myös aika musta/tumma painotteista ja tukkani on myös ollut koko ikäni tumma(ellei yhtä hairahdusta blondiuteen lasketa ;D).

  VastaaPoista
 4. Emma: Mä oon myös ihaillut samanlaisia kakkuja valkoisina, mutta tämä musta on ensimmäinen laatuaan. Aika pysäyttävä!

  Tanja: Se ainoa oikea. ;)

  Juliette: Jos Suomessa oltaisiin, niin taatusti olisi salmiakkia sisällä, mutta vähän epäilen, jos kyseessä on ulkomainen kakku. Eikö salmiakki ole aika harvinaisuus ulkomailla? Salmiakki on kyllä parasta!

  Ewlina: Ilmeisesti meidän brunettien on ainakin kerran tehtävä se pakollinen blondihairahdus. ;)

  VastaaPoista
 5. Olen niin samoilla linjoilla kanssasi! Musta on aivan ihana väri, paras kaikista, varsinkin vaatteissa!!!
  Musta tuntuu minustakin hääpuvussa jotenkin vieraaalta eli itsellänikään ei mustaa hääpukua ollut hääpäivänäni silloin melkein kymmenen vuotta sitten. Voi kuinka aika kuluu... :)

  VastaaPoista
 6. Hassua, miten lempiväristä voikaan tulla "ehdoton ei" tietyssä kontekstissa. Kai se on näitä päänsisäisiä juttuja. :)

  VastaaPoista
 7. Alunperin omiin häihini suunittelin mustaa, esim puvussa piti olla jotain mustaa, ja sitten kynttilöiden piti olla mustat ja osan muusta koristuksesta ja kutsuista.

  Sitten sirottelin sisustukseen mustaa, eikä sitä riittänytkään enää häihin :D

  VastaaPoista