Mennään naimisiin -häämessut 2012

 Häämessut on nyt messuiltu tältä viikonlopulta ja muutaman hyvän idean lisäksi käteen jäi valtava määrä kuvia. Erityisesti muotinäytökset hurmasivat ja antoivat aihetta ajatukselle. Säästelläkseni teidän silmiänne julkaisen nyt vain sellaisia kuvia, jotka tavalla tai toisella antoivat tavallista enemmän aihetta kuvaamiseen. Mitäs tykkäätte siis näistä?


Olen koko ajan hokenut, että kimppuuni tulee ruusuja ja malli tulee olemaan hieman valuva. Vaan kuinkas kävikään. Ihastuin täydellisesti yllä ja alla näkyvään pitkänpitkään valuvaan hentoon kimppuun, joka jatkuu ja jatkuu ja jatkuu. Alla olevassa kuvassa kimppu lähes kietoutuu mallin ympärille. Kuten aina, äidillä oli hyvä pointti. Ranteesta roikkuvaa huiman pitkää kimppua voi olla hankala siirtää kädestä toiseen näppärästi ja lisäksi pitkä kimppu voi viedä huomion puvulta tai peittää sen koristeet. Joo joo. Mut haluun silti!
Entäpä alla oleva kokonaan vihreä kimppu? Ei ole minun juttuni, mutta entäpä, jos häiden teemaväri on vihreä?Jälleen valuva rannekimppu, joka ei kylläkään sävähdytä kuten tuo ensimmäinen. 
 Kunnon soturimorsiamella on tietysti rooliinsa sopivat korut. Aika huima tämä olkapään koruhässäkkä. Osuu ja uppoaa. Toisin kuin puku ja kimppu.
Ja sitten ääripäästä toiseen. Todellinen prinsessa ja korkea kruunu leikkisästi vinossa. Tätä sulhanenkin kauhisteli.
Olisiko tässä seuraava morsianten pukeutumistrendi erityisesti talveksi? Huntu olkapäillä! Kuten näkyy, oikeassa valaistuksessa efekti on huima. Lumikuningatarainesta. Lopuksi kuvia juhlavieraiden vaatetuksesta, joiden joukosta bongasin upean puvun. Väri lipuu tyylikkäästi harmaan kautta mustasta valkoiseen. Kangas elää ja liikkuu, vyötärön koriste viimeistelee puvun. 


Ja ne kengät! Nam!Näytteilleasettajien puolella ihastuttivat Pukunin Saaran taidonnäytteet. Kaunista!Mikään järisyttävä kokemus messut ei ollut ja oikeastaan jäimmekin kaipaamaan näytteilleasettajien puolelta sekä sulhasen että vieraiden pukeutumiseen liittyviä pisteitä. Sulhasen pukeutumisesta pidetty info oli kyllä erittäin hyödyllinen ja sulho kirjoittelikin ahkerasti muistiinpanoja. Pukusuosikki taisi myös vaihtua saketista bonjourpukuun. Tästä on hyvä jatkaa pari viikkoa seuraaviin messuihin!

Minkä tuomion annatte bongauksille? Löytyikö inhokkeja ja suosikkeja?

7 kommenttia:

 1. Onpa aivan mieletön puku tuo viimeinen, näytteilleasettajan puku. huh! Ja minustaki nuo valuvat kimput on upeita mutta varmasti epäkäytännöllisiä.

  VastaaPoista
 2. kauniita pukuja, mutta ei mun tyyliini sopivia :)

  VastaaPoista
 3. hihii, tuo on meikän hääpuku mikä oli Pukunin osastolla, siis tuo tyllihelmainen ^_^

  VastaaPoista
 4. Ansku: Kauhea dilemma tuon kimpun suhteen tosiaan. Kauneus ja käytännöllisyys eivät aina kulje käsi kädessä. :/

  Minsu: Ei tuolla kyllä ollut myöskään minuun makuuni sopivia pukuja. Tai suomeksi yhtään oman pukuni voittanutta. ;) Siksipä kiinnitin huomiota näihin muihin yksityiskohtiin. :)

  Lenore: Eihän tuota pukua voi olla tunnistamatta. ;) Ihana!

  VastaaPoista
 5. Sulla on niin huisit kuvat, että linkitin mun tuhannet( :P ) lukijat kattomaan kuvia sulta! :D Hope you don't mind....

  Lenore, I-H-A-N-A!!!! <3

  VastaaPoista
 6. Aurinkoprinsessa, päinvastoin, linkitykset on aina kivoja. :)

  VastaaPoista
 7. Voisihan sitä tietenkin jollakin tapaa saada kimppu toimimaan, tai sitten hankkia kaksi :D

  VastaaPoista