Kimallusta hiuksiin

Häämessuilla taisin hiplailla useampaakin hiuskorua ja nyt olen saanut päähäni, että itse tekemäni hiuskukka saa väistyä kunnon blingblingin tieltä. Koristeellinen hiuskampa sopisi myös mielestäni paremmin osittain aukinaisen toispuoleisen kampauksen kanssa. Kokonaan en kukkaa ole heivaamassa, vaan ajattelin kiinnittää sen häälaukun koristeeksi, kunhan sellaisen saan hankittua tai tehtyä. Tällainen hiuskampa kristallikivillä olisi ehkä lähimpänä visiotani.Helmet eivät oikein ole minun juttuni, mutta jostain syystä lähes jokaisessa hiuskammassa niitä on kristallien kaveriksi tungettu. Täytynee surffailla Etsyn puolella.

Jos äiti saisi valita, hän laittaisi hiuksiini varmaankin tällaisen...
Surffaillessani löysin myös muutaman mielenkiintoisen hiuskamman, jotka eivät kuitenkaan morsianvaatimuksiani läpäise, mutta ovat siitä huolimatta mielenkiintoisia. Miten olisi kellonviisareita tai kultaisia sulkia?
5 kommenttia:

 1. Mä ostin tuon ensimmäisen kuvan tyylisen hiuskorun messuilta Pukunin/Johanna Hietasen/Ninkan osastolta :) Siinä on kyllä blingiä!

  VastaaPoista
 2. Oi tuo sulka on ihana! Ja sehän sopisi varpuselle, vaikka et siitä niin perustanutkaan ;).

  VastaaPoista
 3. Belle & Sebastian: Mä en ehtinytkään messuilla kuin vilkaista Ninkan tarjontaa. Täytyy surffailla nettikaupassa. :)

  ChoCo: Tuo sulka on kyllä söpö, mutta hääpotentiaalia siinä ei omaan makuuni tarpeeksi ole. Ja kullanväristä tulee miinusta, koska tykkään enemmän hopeasta ja puvussakin on hopeansävyjä. Mutta siinä osut kyllä oikeaan, että varpuset ovat mulle tärkeitä. Tatuoinnista olen haaveillut jo pitkään. :)

  VastaaPoista
 4. Oi mitä hiuskampoja <3 tietäis vaan että minkälaisen omaan kuontaloonsa laittais niin vois alkaa suunnittelemaan..

  VastaaPoista
 5. Ylimmän kuvan hiuskoriste on aika lähellä sitä mitä minäkin olen ajatellut! Hari kun noille häämessuille ei ole mahdollista päästä :(

  VastaaPoista