Kenkädraama jatkuu

Miksi, voi miksi sitä meneekään aina ihastumaan kaikkeen ei-käytännölliseen? Tänään iskin silmäni kaksiin röyhelökorkkareihin, joissa on aivan liikaa korkoa ja aivan liian kapea korko. Kyllähän näillä voisi varmaan yhden baari-illan kekkaloida, mutta ei sentään omia häitä. Aivan naurettava idea ostaa kumpiakaan näistä, mutta saahan sitä sentään kuolata?

Chinese Laundryn Hayleyt. Voi naminami ja pusipusi!
Nordstromin Medinat. Käy mulle... siis jos ei nyt ajatella realiteetteja.
Ehkä mä vaan lyön jalkaan pinkit converset ja jatkan elämää...5 kommenttia:

 1. Omg miten ihanat kengät nuo ekat!? :) Laittelin uudelleen postia sinne projektina häät- paikkaan! :) toivotaa et nyt onnistais :)

  VastaaPoista
 2. Voi DARLIN! I feel you!!!!! Törmäsin TAAS yksiin antipäärynöihin. PRRRKKLE! Jos miehet käyttäs korkkareita, ne ois tuntunu lenkkareilta jo jostain 1600-luvulta lähtien! Ja näyttäs silti stilettosirousupeusseksikkäänmahtavilta!

  NIH!

  VastaaPoista
 3. Minsu: Kiva homma. Blogisi on nyt lisätty listaan. :) Aiemmassa viestissä ei ollut blogisi linkkiä tai edes nimeä, enkä osannut yhdistää koko nimeä tai sähköpostia mihinkään tiettyyn blogiin, joten en voinut olla varma kuka viestin lähetti. Mutta nyt homma on hoidossa. :)

  Aurinkoprinsessa: Sanos muuta. Mutta jos ihan realisteja ollaan niin alunperin korkkareiden kai piti estää naisia karkaamasta tai jotain. Tätä menoa mä en kyllä pääse edes alttarille asti, kun kompuroin joissain huonoissa kengissä. :/

  VastaaPoista
 4. Hanki kahdet korkkarit ja vaihtele niitä. Ole pieniä hetkiä paljain jaloin :)

  VastaaPoista
 5. Hääpuvun helma mitataan kenkien mukaan eli jos minulla on korkeat korot ja vaihdan myöhemmin matalammat kengät, tulee helma laahaamaan rumasti maata. Olen muutenkin lyhyt, joten en voi kuvitella kulkevani liian pitkässä puvussa. Näyttäisin ihan hullunkuriselta. :D Lisäksi tulen laskeutumaan (jos sää suosii) vihkipaikalle portaita pitkin ja meille tulee koreografia häävalssiin, enkä halua stressata sitä, että kompuroin liian korkeilla koroilla. Kenkien on siis oltava hääpäivänä hyvät jalassa. :)

  VastaaPoista