Haaste

Sain Dawnin Mabnilta haasteen, joka blogeissa onkin jo hetken kiertänyt. Kysymys kuuluu:

 "Kerro ilman materiasyyllisyyttä, mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."

1. Rakastan meidän kotiamme, mutta haaveissani elämme isommassa talossa vielä enemmän maaseudun rauhassa eläinten ympäröimänä. Talo ja maatila voisivat olla vanhojakin ja me kunnostaisimme ja sisustaisimme ne oman mielemme mukaisiksi lämpimillä ja vaaleilla väreillä. 


2. Hevoset (vaikka eihän ne tavaroita olekaan). Olen unelmoinut omasta hevosesta siitä asti, kun jotain ymmärsin ja oma hevosinnostus on vienyt myös miehen mennessään. Minulle kelpaisi esimerkiksi pörröinen islanninhevonen, mutta miehelle hankkisin hänen haaveissaan laukkaavan mustan friisiläisen. Tämä haave toteutuu toivottavasti tulevaisuudessa ilman lottovoittojakin.

3. Unelmatyöpaikka. Kuten Anni, tekisin minäkin varmaan sellaisen tempun, että löisin rahaa tiskiin oman yrityksen perustamista varten. Ihan unelma olisi oman morsiusliikkeen pyörittäminen! En saa hääjutuista nimittäin tarpeekseni.

4. Nyt alkaa mennä jo vaikeaksi. No mutta kyllä mä auton tietysti myös tarvitsisin! Kiva Audi alle, niin johan kulkee. 
5. Viimeisen kohdan omistan kaikille rakkaimmille, joille hankkisin kaikkea "pientä" ja mukavaa, kuten ulkomaanmatkoja, tietokoneita, älypuhelimia sun muuta "ei-niin-öky-kallista". Ihan vain siksi, että olen heiltä saanut niin paljon. <3En ole ihan varma kenellä haaste on jo kulkenut, joten se lähtee seuraaville bloggaajille varmuuden vuoksi:
3 kommenttia:

 1. Hahaaaa! :D Jesh! Mukana! Watch this space! Tai siis sitä mun omaa speissiä. Ju nou. :D

  Nii ja sitte tietenki tossa hevoskohassa ("vaikka eihän ne tavaroita olekaan") odotukset pomppas! Vähän petyin ku kohta 5 ei ollutkaan Brad... :P No se jäi mulle hankittavaks sitte! :P

  VastaaPoista
 2. Hyvä etten parahtanu itkuun tossa tokan kuvan kohdalla. Mä haluun et on kesä ja asua tuolla, nyyh. Niin kaunis kuva että.

  VastaaPoista
 3. Aurinkoprinsessa: En mä nyt mitään Bradiä kaipaa, kun oma mr. Darcy löytyy kotona. ;D

  picata: Älä muuta sano. Tuollaiset maisemat kun olisi omalla pihalla.

  VastaaPoista