Haaste: Mistä sinä tiesit, että tuleva miehesi on Se Oikea?

ChoCo heitti mielenkiintoisen haasteen ja kysyi mistä muut morsiamet tiesivät tulevan miehen olevan Se Oikea? Koska itsetutkiskelu on aina paikallaan, päätin ottaa haasteen vastaan saman tien ja kirjoittelin pienen listan (rakastan listoja) asioista, jotka ovat minut valinnastani vakuuttaneet.


-En usko rakkauteen ensisilmäyksellä, mutta kun ensimmäisen kerran näin herra S:n hämärässä baarissa tanssimassa olin aivan hurmaantunut hänen ihaniin nauraviin silmiinsä ja suloisiin hymykuoppiinsa. Hän oli kuin aurinko, joka minun oli pakko saada elämääni, vaikka aluksi olimmekin pitkään vain kavereita.

-Huomasin hyvin pian, että tämän miehen kanssa uskallan tehdä rohkeammin asioita kuin aiemmin ja luottamus syntyi kuin itsestään. Minulla on aidosti hauskaa ja turvallinen olo hänen kanssaan. Jo muutaman kuukauden seurustelun jälkeen olisin voinut vastata kosintaan myöntävästi ja sama tunne minulla onkin ollut siitä asti.

-Omaa varmuutta lisää toki kumppanin varmuus. Tuntuu ihanalta, kun toinen ilmaisee haluavansa samoja asioita elämältä, ajattelee parisuhteen eteen tehtävästä työstä samalla tavalla ja etsimällä etsii tilanteita, joissa voi kutsua minua kihlatuksi ja tulevaksi vaimoksi. Romantikkomiehen hellyydenosoitukset ovat äärimmäisen suloisia.

-Pisteenä i:n päälle varmistuin valinnastani, kun koettelin herra S:n hermoja opintojeni loppurutistuksen ajan ihan urakalla. En todellakaan päästä käsistäni sellaista aarretta, joka jaksaa rakastaa minua pahimmillani. Love me when I least deserve it, because that is when I need it the most. Tuon sanonnan mukaan hän on kyllä toiminut. Kaikesta opintostressailustani huolimatta herra S on erittäin ylpeä minusta ja minä voin sanoa täysin samaa hänestä.

Loppujen lopuksi kyse ei siis omalla kohdallani ollut yksittäisestä taianomaisesta hetkestä, mutta itse tunne onkin sitten sitä mahtavampi!

Haaste lähtee luonnollisesti jakoon kaikille muille morsiamille tai unelmien miehensä kanssa elämänsä jakaville! Ja muistakaahan myös kertoa miehillenne mitä ihanuuksia olette heistä kirjoittaneet. :)

Kuva ja linkki Pinterest

3 kommenttia:

 1. Ihanat te :).

  Ja tiedätkös, huomasin monen kohdan sopivan myös meidän suhteeseemme. Ehkä me ollaan kuules salaisuuden jäljillä – resepti Sen Oikean löytämiseen on selvitetty! :D

  VastaaPoista
 2. Aloin melkein pillittää! Ootte te lutui <3

  VastaaPoista
 3. ChoCo: Hyvin mahdollista. Ehkä tästä pitäisi tehdä laajempi tutkimus. :D

  Maija: Awww. Ite oot! <3

  VastaaPoista