Häämekkoutelun tuloksiaTättärää! Sivupalkin kysely päättyi tänään ja tarjoaa mielenkiintoisia tuloksia. (Onpa jännää. Passaa näihin vaalitunnelmiin!) Ehdottomasti suosituin hääpukumalli tällä hetkellä näyttää olevan se perinteisin eli A-linjainen, joka sai huikeat 50 % äänistä. Kakkoseksi sijoittui iloisena yllätyksenä lyhyt helma 19 % ja merenneitomalli/fit-and-flare tuli tiukasti kolmannelle sijalle napaten 17 % äänistä. Tosi hauskaa, että näin moni astelee lyhyessä helmassa avioliittoon. Olisi kiva nähdä muutenkin pukuvalinnoistanne kuvia, elleivät ne ole salaisuuksia, kuten allekirjoittaneella. Kreikkalaistyyliä ja madallettua vyötäröäkin oli muutamalla, mikä tuo mukavaa vaihtelua. Itseäni jäi vielä mietityttämään millaisia nämä kaksi "jotain muuta" -pukua mahtavat olla. Haluaako joku paljastaa?

Jatkan uteluani ja nyt haluan tietää mistä kankaasta pukunne on tehty. Nyt siis tarkoitan sitä kangasta, joka on pukunne päällikankaana. Lähes jokaiselta esimerkiksi löytyy helmansa alta tylliä, mutta se ei tarkoita, että puku olisi nimenomaan tyllipuku. Nyt hakusessa on siis kangaslook! Vastailkaa siis jälleen sivupalkin kyselyyn.  


2 kommenttia:

  1. Tämän vastaajan jotain muuta-puku on iltapukutyylinen. Mahdollisimman ei-hääpukumainen! :) En vain kykene pukemaan päälleni prinsessapukua!

    VastaaPoista
  2. Wau! Kuulostaa upealta! Ihailinkin juuri sun blogissa morsianta, jonka iltapukumainen hääpuku paljasti selästä upean tatuoinnin. :)

    VastaaPoista