Häämatka!

Meidän häämatka on nyt varattu! 

Kyllä tätä aihetta ehdittiinkin jo vatvoa. Harkinnassa olivat luksusristeily Norjaan, kaupunkiloma Wienissä, Azorit, Irlanti... mutta lopulta päädyimme muutaman tunnin pohdinnan jälkeen kohteeseen, joka oli oikeastaan ekana mielessä. Espanjaan kuuluva Menorcan paratiisisaari Välimerellä! Varasimme spa-palveluilla varustetun adults only -hotellin aivan rannan tuntumasta, joten rentoutuminen on taattua. Uimisen, shoppailun ja lötköttelyn lisäksi aiomme lähteä ainakin kajakkiretkille, kaupunkikierroksille ja jeeppiajeluille. Tekemistä varmasti riittää, mikä onkin tälle pariskunnalle tarpeen! 

Tällaiset maisemat meitä odottavat...

10 kommenttia:

 1. Espanjaan itsekkin haluaisin.
  Barcelona oli itselläni ajatuksena.
  Kauniit maisemat teitä odottavat!!
  Koska lähdette??

  VastaaPoista
 2. Mun on pakko myöntää, etten ole muutoin kauhean innostunut ollut Espanjasta, mutta tämä Menorca vaikutti ihan loistavalta kohteelta. Ollaan menossa jokin aika häiden jälkeen.

  VastaaPoista
 3. iduska ja Ewlina: Niin näyttää! Pakko myöntää, että aloin jo eilen surffailla biksuja etsimässä. Kesä kesä kesä! Tule pian!

  VastaaPoista
 4. vaude mitkä maisemat. kyllä teidän kelpaa :)

  VastaaPoista
 5. Me mennään häämatkalle naapurisaarelle eli hieman tunnetummalle Mallorcalle. Tekemistä riittää niin ei tuo mies sitten kyllästy pelkästään rannalla lojumiseen :)

  Menorca vaikuttaa kyllä oikein ihanalle ja kauniille paikalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Mekin kuitenkin haluttiin sitä rantalokoiluakin, muttei kuitenkaan liikaa. Tällaisissa kohteissa aktiviteetit ja makoilu on sopivassa suhteessa. :)

   Poista
 6. Koskas olette menossa ja minkä kautta löysitte matkan?

  Ihanan näköinen paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokin aika häiden jälkeen lähdetään ja ihan suomalainen matkanjärjestäjä on kyseessä. :)

   Poista