Hääkengät (ja laukkuongelman ratkaisu)

Jostain syystä en ole uhrannut kovinkaan paljon aikaa hääkenkien etsimiseen, mikä johtuu aika pitkälti siitä, että tiedän niiden löytymisen olevan kiven takana. Passiivisesti siis toivon unelmien kenkien kirjaimellisesti kai kävelevän minua vastaan jokin kaunis päivä. Se on kuitenkin aika epätodennäköistä, sillä olen aika tarkka kengistä noin yleensä... hääkengistä puhumattakaan. Voin kävellä kyllä ihan normikoroilla, mutta korko ei saa olla liian kapea. Kai minulla on huono tasapaino, mutta pelkään piikkareilla kekkalointia ihan nilkkojeni vuoksi. Häävalssi ei taatusti korkeilla kapeilla koroilla tule onnistumaan. Elokuu voi olla myös hieman viileä, joten avokkaat olisivat hyvä vaihtoehto kevyiden sandaalimallien sijaan. Monet avokkaat eivät kuitenkaan oikein pysy jalassani, vaan kantapää tuppaa nousemaan, vaikka kenkä muuten olisi hyvinkin napakka, jopa kokoa liian pieni. Joku on joskus sanonut, että minulla on matala lesti tai jotain, jolloin avokkaat eivät halua pysyä jaloissani. Remmi tai täydellinen istuvuu olisi siis jees. Lisäksi kenkien tulisi olla harmahtavat ja tuunattavissa. Käsityöintoilijana en nimittäin voi olla kajoamatta hääkenkiini persoonallisen loppusilauksen varmistamisen muodossa. 

Lopputuloksena tälle ihmettelylle löysin netin uumenista monia sinne-päin-kenkiä, mutten yhtään täydellistä.


-Liian rusehtava väri, liian korkea piikkikorko, liian avoimet
+kauniit röyhelökoristeet


-Liian överit, liian korkea piikkikorko
+Ihanan överit (Mikä ristiriita?)-Liian korkea piikkikorko, paljetit... en tiedä
+Kiva väri, muokattavissa mieleisiksiMiten se nyt onkaan mennyt tähän, että nykyään hääpostaukseni ovat yhtä epävarmaa pohdintaa ja ihmettelyä? En taida tosiaan itsekään tietää mitä haluan. Yksi asia on ainakin nyt päätetty. Aamulla pähkäilemäni laukkuongelma ratkesi, kun sulho totesi, että kyllä se CK:n Dusty pitää hankkia. Kahvaongelman ratkaisen sillä, etten vain käytä sitä ihan joka työreissulla. Teiltäkin kannatusta saanut ihanuus on nyt siis tilattu! Jippii!

8 kommenttia:

 1. Ihanat nuo viimeset kengät (tai siis se osa mikä niistä näkyy!) <3

  VastaaPoista
 2. Nuo kärjen koristeet ovat kyllä tosi nätit. Kelpaisivat mullekin. :)

  VastaaPoista
 3. Onnea tulevasta laukusta, aivan ihana! :)
  Ja täälläkin ihastuttiin noihin kenkiin!

  VastaaPoista
 4. lise: Laukkua kyllä odotellaan jo kiivaasti. Voi olla, että saan sen jo tänään hyppysiini. :) Ja mä alan myös yhä enemmän lämmetä noille alempien kenkien koristeluille. Niissä on ihanasti bling blingiä, muttei liikaa. :)

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi, ihanat nuo missä lukee Bride! Voisin sellaiset laittaa omiin häihini :)

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään kans tuollaisista, joita on myös päältä tuunattu oman näköisiksi. Sopivaa rokkihenkeä. :)

  VastaaPoista
 7. PÄÄRYNÄJALKA! XD Mulla on sama ongelma noiden kapeiden korkojen kanssa. Tuntuu, ettei tätä massaa voi pitää jonku nuppineulan pään kokosella pintakosketuksella mitenkään pystyssä. Kaadun ihan periaatteellisista syistä! Mutta löydä sitten sirot, somat kengät, joissa on tolppakorko?!?!

  GRRRRRRRRRRR!

  VastaaPoista
 8. Me ei voida olla ainoita näiden ongelmien kanssa. Mä vaan kysyn, että missä on ne meille suunnitellut kengät!? :D

  VastaaPoista