Filosofian maisteri

Pakko tulla tännekin hehkuttamaan. Sain tänään nimittäin tietää, että olen valmistunut filosofian maisteriksi! Jippii! Viiden ja puolen vuoden uurastus on nyt palkittu. Hassua, miten nopeasti kaikki kävi. Opintojen alussa gradu ja maisterin paperit siinsivät jossain siellä kaukaisuudessa ja seuraavassa hetkessä se kaikki olikin jo käsillä. Tänään voin ihan rehellisesti sanoa, että olen ihan pirhanan ylpeä itsestäni ja loputtoman kiitollinen kaikesta saamastani tuesta!


Matka oli pitkä ja nyt on aika pienen happy dancen! 

18 kommenttia:

 1. Loistava juttu ja ihana kuva! :)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ja sama typoitta. :D

  Hohohooo!!! Onneksi olkoon!!! :D Tervetuloa Filosofian Maistereiden arvokkaaseen seuraan! :P

  Mulla meni siihen 8 vuotta, eli ei toi nyt ihan sovi humanistihörhöjen pirtaan toi sun megasuoritukses! Ootko varma, ettet oo joku kaappikauppakorkeilija? :O :P

  Onnea! :) Oikeesti! :)
  -Aurinkoprinsessa, FM

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille ihanille onnitteluista! <3

  Aurinkoprinsessa: Hahaa, osuit oikeaan! :D Suoritin nimittäin sivuaineena kauppiksessa liiketoiminnan opintoja. En siis ole ihan puhdasverinen humanisti. ;)

  VastaaPoista
 5. Onnea paljon maisterille! Sinä suoriuduitkin nopeasti... Minulta otti yhdeksän vuotta. :-)Puhdasverisenä humanistina.

  VastaaPoista
 6. Congrats!! :) Voi, tuota yliopistosta valmistumista odottelen minäkin ja haaveilen, että se joku kaunis päivä vielä toteutuukin. ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos teillekin onnitteluista, ihanat! <3

  VastaaPoista