Blushing Bride

Monelle on varmasti käynyt jo selväksi, että vaalea roosa on yksi hääväreistämme. Englanniksi tarkoittamani väri taipuu varmaankin nimelle blush ja tuokin on vain kattotermi usealle eri sävylle. Meidän roosamme on hyvin vaalea, herkkä ja vanhahtava. Sitä löytyy ripauksittain sieltä täältä, muttei mistään röykkiöittäin. En esimerkiksi innostunut miehen ajatuksesta, että hänen plastroninsa olisi roosanvärinen. Paitsi jos löydämme oikein oikein vaalean roosan vaihtoehdon. Mieluummin lykkäisin hänelle vieheeseen hiukan roosaa. Painajaiseni on nimittäin se, että herään todellisuuteen, jossa häämme ovat olleen pinkit! Tästä syystä vaaleaa roosaa tasapainotetaan runsaalla valkoisella ja harmaan eri sävyillä. Tämä on tarkkaa hommaa. Ei liikaa, eikä liian vähän.

Miksi sitten vaalea roosa? Antaa kuvien puhua puolestaan.


Projektina häiden puolella esittelyssä on sulholle tuunaamani solmio rakkausviesteineen. Käy kurkkaamassa ja tee omasi! :)

10 kommenttia:

 1. Vaalea roosa on kyllä kaunis väri. Harmi etten voi sitä meillä käyttää, olen itse niin paljon "mustavalkoisempi", että vieraat kohottelisivat kulmiaan, jos kukissa tai muuallakin koristeluissa näkyisi häivähdystäkään vaaleanpunaisesta. Ja rakastan tietysti itsekin enemmän puhdasta valkoista ja synkkää mustaa ;)

  VastaaPoista
 2. Voi olla, että jotkut vieraat yllättyvät tästä valinnasta myös, sillä etenkin vanhat ystäväni ovat tottuneet minuun mustan ja muiden tummien sävyjen suosijana. :D Todellisen järkytyksen saisin aikaan, jos häidemme teemaväri olisi keltainen tai kirkas vihreä. Minulla ei juurikaan näitä värejä näe yllä tai edes meillä kotona. Mustavalkoinen voisi käydä meillekin aika hyvin. :)

  VastaaPoista
 3. Voi että, aivan ihana idea tuo solmion rakkaus viesti!! aww <3 Itse käsityö ihmisenä aijon todellakin tehdä tuommoisen! ihan mahtava idea... :) Ja kuinka suloista ajatella että viesti on lähellä sydäntä<3

  VastaaPoista
 4. Hienoa! :) Meillä ainakin mies tykkäsi ihan herkistymiseen asti. Hääpäivänä hänelle tulee tosiaan solmion sijaan plastroni, mutta aion keksiä sitten jotain muuta erityistä rakkausviestiä hänelle. ;)

  VastaaPoista
 5. Meillä sama juttu tuon värin suhteen, pitää olla vähän vanhaa roosaa, mutta ei missään nimessä liiaan vaaleanpunaista, ei mitään ällöä eikä liian "baby"ä. :D Todella tarkkaa! Hento, utuinen, vanhahtava roosa. Lisäksi tulee paljon valkoista ja nougatin sekä harmaan eri sävyjä. Toivotaan että toteutus näyttää siltä mitä näen mielessäni. ;)

  VastaaPoista
 6. Käsittämättömän kaunis tuo roosa puku! Kerran olen törmännyt (suomalaisiin) hääkuviin joissa morsian oli pukeutunut roosaan ja vannoin että minäkin haluan. Toisin kuitenkin kävi, pääasiassa siksi, että häiden teemaksi muodostui jotain muuta. Ihana joka tapauksessa. Ja tuo kravatti <3

  VastaaPoista
 7. Jenni: Aika haastava väri ollaan kyllä valittu, sillä meillä myös tuollainen babymäinen sävy on ihan ehdoton ei. Kukissa tämä ongelma tulee eniten vastaan. :/ Noh, katsotaan miten selviydytään. :)

  Satsu: Vaalea roosa hääpuku on kyllä aika harvinainen. Moni varmaan pelkää näyttävänsä ihan överiltä ja ällöltä, vaikka oikein valittuna vaalea roosa puku voi olla todella herkkä ja upea. :)

  VastaaPoista
 8. Mistä löysit tuon rakkausviesti idean? :) Itse taidan tehdä niin että jätän sen yllätykseksi kokonaan miehelle... ;)

  VastaaPoista
 9. Olen nähnyt joskus netissä kuvan solmiosta, jonka taakse on kirjailtu hääpäivä tai muuta vastaavaa. Itse päätin sitten laittaa henkilökohtaisen tekstipätkän tekemään siitä vielä erityisemmän. :)

  VastaaPoista
 10. Hei! Voisitkohan lisätä DIY-ohjeen myös tänne nyt kun Projektina häät on päivityksessä :)

  VastaaPoista