Videokuvaajat, hoi!

Olemme aika fanaattisia tallentamaan elämän tärkeitä hetkiä ja haluammekin kahden valokuvaajan lisäksi häihin myös videokuvaajan, joka liikkuvan kuvan muodossa saisi ikuistettua ainakin vihkitilaisuuden ja kenties myös juhlia muutenkin. Ongelmaksi on kuitenkin muodostunut se, että olemme myös aikamoisia esteetikkoja ja tarkkoja editoinnin sekä kuvanlaadun suhteen. Emme ole toistaiseksi löytäneet Turun seudulta sellaista videokuvaajaa, jolla olisi ollut näytteenä häävideota, joka olisi meitä ihastuttanut. Kalliiden yhdysvaltalaishäiden hulppeat videot ovat vissiin hemmotelleet meidät pilalle, mutta en siitä huolimatta voi hyväksyä kökköä editointia, tärisevää käsikameraa ja kuvanlaatua, joka on omaa videokameraamme surkeampi.

Kaipaamme siis nyt vinkkejä videokuvaajista ja ideoita voikin heittää kommenttilootaan tai sähköpostiin!

Jos ei olisi rahasta kiinni, haluaisin koko juhlat tallennettua tähän tyyliin. Aivan ihana pari!


Tiffany & Chris {Fairytale Wedding Trailer} from Fresh Focus Films on Vimeo.

4 kommenttia:

 1. Moi. Minun kautta saisitte koko paketin, kaksi valokuvaajaa sekä videokuvaajan. Mikäli siis päivä vielä vapaana. Käy kurkkaamassa nettisivuni ja laita vaikka mailia jos kiinnostuit tai haluat lisää infoa. Koska häävideokuvaus on Suomessa hyvin harvinaista niin yksikään kuvaaja ei elä sillä. Käyttämäni videokuvaaja on kuvannut kauttani häitä, mutta tehnyt enemmän musiikki ja tanssivideoita. Itse olen kuvannut häitä vuodesta 2007 ja assistenttini suunnilleen saman verran.

  T. Harri

  VastaaPoista
 2. Kiitos viestistä. Meillä on jo kaksi valokuvaajaa, joista emme luovu eli etsimme pelkästään videokuvaajaa. Harmi, että Suomessa tämä häävideokuvaus on vielä niin lapsenkengissä, ettei tekijöitä oikein löydy. :/

  VastaaPoista
 3. Laita vain halutessasi minulle maililla tiedot hääpäivästänne niin voin jutella videokuvaajani kanssa. Normaalisti videokuvaus ja valokuvaus on meillä aina pakettina, mutta jos olen esim jo bookattu hääpäivänänne ja videokuvaaja on vapaa, voidaan tarjota pelkkää videointia. Löydät yht tietoni nettisivujen kautta.
  T. Harri

  VastaaPoista
 4. Heippa!

  Huomasin viestisi alunperin naimisiin.infon foorumilla mutta siellä ei saa mainostaa. ;) Mikäli olette vielä kuvaajaa vailla, kannattaa tsekata www.videotimo.fi.

  Kyseessä on avomieheni ja tulevan aviomieheni hiljattain perustama palvelu. Hän kuvasi parhaan ystäväni häät viime kesänä ja lopputulos oli upea, ihan puolueettomastikin sanottuna!

  Hintaan sisältyy suunnittelupalaveri, jotta lopputuloksesta tulee toivottu. Lisäksi hänellä ei vielä ole paljoakaan töitä (hän muutti juuri Turkuun), joten hän ehtii paneutumaan projektiinne täysillä ja hintakaan ei ole paha. :)

  Omat häämme ovat 2012 joulukuussa, harmi ettei hän voi niitä kuvata. ;)

  VastaaPoista