Makuuhuoneen uusi look

Joulupukki kävi tänä vuonna aikaisin. Viime viikolla huokailin lipaston perään ja lauantaina ruotsalaisen huonekalujätin versio kotiutui etukäteisjoululahjana. Iso kiitos! 

Alla olevat kuvat havainnollistavat hieman miten synkeä lähtökohta makuuhuoneessamme oli ja miten niinkin simppeleillä valinnoilla, kuten uudella lipastolla ja peilillä saadaan huoneeseen ihan uusi ilme. Tykkäämme ihan valtavasti. Suunnittelemme tosin vaihtavamme pyöreiden vetimien tilalle apteekkarinvetimet. Ne miellyttävät molempien silmää enemmän.

Hyllyn päälle pääsivät paraatipaikalle lukuisat koriste-esineet sekä kaksi korurasiaani. Valaisin on etsinyt paikkaansa syksystä asti ja sen kaveriksi pääsi miehen viime viikolla ostama Willow Treen figuuri Together - For those who have found their true partner in love and life. Pikkuinen patsas oli suloinen yllätys, vaikka sen seurauksena sovittiinkin stoppi Willow Treen tuotteille. Meiltä kun löytyy ennestään toinenkin figuuri ja hääkakunkoriste on myös samaa sarjaa. Lisäksi ripustusta odottaa äidin ostama seinätaulu. Kohta koko koti on täynnä puisia hahmoja, vaikka kauniitahan nämä ovat.


Lipaston päällä iltalukemisena odottaa Kaari Utrion Saippuaprinsessa, joka on Ruman kreivittären ohella kyseiseltä kirjailijalta suosikkini. Olen lukenut molemmat useaan kertaan ja aina niiden ihana historiallinen miljöö ja huumori jaksavat kiinnostaa. Jostain syystä Utrion kirjat maistuvat parhaiten lämpimän peiton alla ja erityisesti talviaikaan. Oppinut neiti on tällä hetkellä ostoslistalla. 

Lipaston päältä löytyy myös Pentikin upea kristallinen Verdi-kynttilänjalka, johon ihastuin päätä pahkaa. Kaveriksi sille hankittiin pienempi kristallinen tuikkukippo, joka myötäilee Verdin linjoja.Paras tunnelma syntyy, kun kynttilöiden lisäksi sytytetään vielä takkaan tuli. 
Joulu voi tulla.

10 kommenttia:

 1. Uusi versio näyttää kuvissa tosi paljon avarammalta ja valoisammalta ratkaisulta!

  PS. Takka makuuhuoneessa - kuinka kade tällainen vilukissa voikaan olla? :)

  VastaaPoista
 2. Itselläni on muutto tulossa vuoden sisään ja suunnittelen kovasti jo seuraavan asunnon sisustusta. Tuollainen lipasto olisi juuri täydellinen, ja sinnehän mahtuu säilytykseenkin vaikka mitä! :)

  VastaaPoista
 3. Krista: Huoneesta tuli kyllä paljon tilavampi. Ja tuo takka on kyllä ihan kiva, vaikka sitä tuleekin aika harvoin käytettyä. :)

  Annika: Meillä tuo lipasto toimii päivittäisvaatteiden säilytykseen ja siihen se on kahdelle henkilölle aika ahdas. Paremmat vaatteet on siirretty vaatehuoneeseen. En silti ottaisi enää noita kaappeja takaisin, on tuo lipasto niin kiva. :)

  VastaaPoista
 4. mistä tuo ihastuttava lamppu on peräisin? jostain kerran löysin tuollaisen, mutta on päässyt unohtumaan että missä sen näin :D

  VastaaPoista
 5. picata: Kyseinen kaunokainen on ostettu niinkin fiinistä mestasta kuin Anttila. :D Löytyy muuten edelleen Kodin Ykkösestä: http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=586172&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3070000&compartmentId=3070100&categoryId=3070106

  VastaaPoista
 6. Nonni, liian pitkä linkki. Toivottavasti löydät perille.

  VastaaPoista
 7. Kiva kun kävit kommentoimassa blogissani (taas kerran) :) Ajattelin tulla tänne vinkkaamaan sinulle Tallinnan satamasta löytyvästä kaupasta, jossa myydään pellavaa vaikka kuinka monessa eri sävyssä ja vielä mielestäni tosi halvalla:
  http://www.linenworld.eu/?id=5

  VastaaPoista
 8. Kiitos, Tuleva rouva! Olipas laaja ja edullinen valikoima. :)

  VastaaPoista
 9. Senkki on aiiivan yli-ihana. * haaveilija. ^^*
  Kaunis makuuhuone. * kateellinen ;) *


  xx Satu
  Indie by Heart

  VastaaPoista
 10. Kiitos indie by heart! Pakko sanoa, että tuo makkari oli aika ankea aiemmin. Nyt siellä viihtyy jo paremmin. :)

  VastaaPoista