Häätunnelmaa, olkaa hyvät!Monille hääpareille yksi suurimmista toiveista häiden osalta on oikeanlaisen tunnelman luominen ja moni bloggaaja onkin pohtinut keinoja saada aikaiseksi juuri heille sopiva hääfiilis. Valitettavasti tunnelmaa ei voi ostaa kaupasta, rakentaa kulisseilla tai varmistaa etukäteen. Tunnelma syntyy hyväntuulisista vieraista, oikeanlaisesta ohjelmasta, rentoudesta ja jaetusta onnentunteesta sekä siitä, että jokainen vieras haluaa vilpittömästi ottaa osaa parin tärkeimpään päivään. Häitään järjestävän pariskunnan näkökulmasta oikea tunnelma on paitsi häiden toivotuin vieras myös stressin aiheuttaja. Pönötyshäät ovat ainakin meidän painajaisemme.

Katsoin yllä olevan pätkän Style Me Prettystä ja siitä tuli aivan tavattoman hyvä fiilis. Osansa teki ehkä videoon valittu musiikkikin, mutta kyllä sekä hääparin että vieraiden kasvoilta paistoi sellainen riemu, että olisin itsekin mieluusti ollut näissä häissä vieraana. Samanlaisen riemun toivon näkyvän myös meidän häissämme.

3 kommenttia:

  1. No huh mitkä häät! Ihan mielettömät. :o

    VastaaPoista
  2. Jep! Jäin kyllä kieltämättä miettimään miten suuri osa näiden häiden hienoudesta saatiin aikaiseksi editoinnilla. :D

    VastaaPoista
  3. No juu kävin kurkkaamassa kuvia SMP:ssä ja olivat nekin hienoja. Toki ankeatkin häät voi saada hienoiksi laadukkailla kuvilla ja hyvällä videolla... Mutta olihan nuo aikamoiset unelmahäät. :P

    VastaaPoista