Curls, curls, curls!

Täällä ollaan taas. Joulu hurahti ohi niin, etten ehtinyt edes öötä sanoa tai käydä täällä toivottelemassa hyviä jouluja. Hyvät joulut siis näin jälkikäteen! Paikasta toiseen kiiruhtaminen vaati veronsa ja pakko myöntää, että nyt vähän väsyttää. En oikein edes jaksa kertoilla joulunvietosta sen enempää, joten suunnataan katse suoraan eteenpäin. Odottelen jo innolla ensi kuussa järjestettäviä häämessuja ja toivon meidän saavan niistä paljon irti. Pian päästään jo sen vuoden puolelle, jolloin häitä oikeasti vietetään. Kyllä aika kuluu hurjaa vauhtia.

Nyt pitäisi myös alkaa saada tiettyjä hääasioita järjestykseen ja yhtenä asiana listan ylipäässä on kampaajan varaaminen. Tämä tietysti innoitti pohtimaan hääkampausta ja olenkin tullut siihen tulokseen, että löysän kiharanutturan sijaan taidan pitää osan hiuksista auki. Hiukseni ovat nykyään sen verran pitkät, että minulla on ollut ihan arkena tapana kihartaa tukka ja heittää se pinneillä toiselta puolelta kiinni. Lopputulos on sopivan laitettu, mutta melko nopea ja helppo. Sopivalla säädöllä ja lisätukalla tästä olisi hääkampaukseksikin. Tämä trendi on selvästi näkynyt muidenkin hääbloggaajien suunnitelmissa ja varmaan isolla osalla ensi kesän morsiamista on saman suuntaiset suunnitelmat kampauksen suhteen, mutta olkoon. Sivukiharat ovat vaan niin nätit!

Yllä olevien kuvien sivulle vedetyt hiukset ovat kauniita, mutta toivoisin kiharoihin vähän lisää volyymia. Alla olevassa kuvassa on aivan upeat kiharat. Ei liian laitetun oloiset, muttei myöskään mikään harakanpesä. 
Ainoa asia, joka sivukiharoissa mietityttää on niiden mahdollinen arkisuus. Onko huono idea valita hääkampaukseksi hyvin samanlaista tyyliä, jota itse käyttää arkena? Kampaajan jälki on tietysti omaa luokkaansa, mutta silti... Pohdinnat jatkuvat.

P.S. Lopuksi bonuskuva, joka sai aikaan punatukkakuumotuksen seikkaillessani kampauskuvia etsimässä. Mikä väri, mitkä kiharat, mikä kontrasti mustaan asuun! Pitäisiköhän punapään tehdä paluu? Viime kerrasta on jo useampi vuosi. Olen kuitenkin asettunut kodiksi tähän tummaan tukkaan, joten nyt yritän pysyä sen suhteen kaidalla tiellä häihin saakka. Mutta saahan sitä haaveilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti