Vihkisormukset


Kultasepänliikkeestä tuli eilen tekstari. Miehen sormus oli saapunut omani kaveriksi. Ja kyllä ne näyttävätkin ihanilta vierekkäin. Miehen sormus on Gerstnerin valikoimasta, jota voi lämpimästi suositella "ei-niin-perinteisille" miehille. Valikoima on laaja ja sieltä löytyy sormuksia sekä valko-, kelta- että punakultaisina ja niiden sekoituksina. Sulho ihastui heti valkokullan ja punakullan yhdistelmään ja tuli lopulta toisella sovituskerralla valinneeksi tyylikkään valkokultaisen sormuksen punakultaisella upotuksella. Tavallinen valko- tai keltakultainen yksinkertainen sormus ei kiinnostanut häntä yhtään, vaan sormuksessa piti olla jokin juju. Kahden eri kullan yhdistäminen näyttääkin tyylikkäältä, vaikka itse en sille aluksi lämmennyt. Hassua kyllä, valkokulta nappaa kovasta tuota punakullan punertavaa sävyä, eikä näytä yhtään samalta kuin oma valkokultainen sormukseni. Siitä huolimatta, tyylikäs valinta. Miehen titaaninen kihla saa jättää virkansa hääpäivänä tämän komistuksen tieltä.


Omassa sormuksessani on kolme pyöreää timanttia, joista keskimmäinen on hieman reunimmaisia suurempi. En välitä kruunuistutuksista, mutta timantteja täytyi kuitenkin saada, joten tämä oli aivan loistava löytö. Kihlasormuksessani on seitsemässä ryhmässä kussakin seitsemän pientä timanttia pyöreässä muodostelmassa, joten sama muotokieli jatkuu myös vihkisormuksessa.

Nyt pitäisi sitten malttaa näiden kanssa vielä kesään saakka!

3 kommenttia:

  1. Upeat! Täytyykin tuolle miehelle ehdottaa vierailua tämän koruvalmistajan sivuilla, koska hänkin tykkää vähän erikoisemmista sormusmalleista :) Hänen kihlansakin oli itseasiassa aika lailla samannäköinen valko- ja keltakullan yhdistelmä kuin teidän herran vihki.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Absolutely white ja Krista! Tuossa mallistossa oli valtavasti erilaisia sormuksia miehille, joten siihen kannattaa tutustua.

    VastaaPoista