Uudet nettisivut DIY-häihin!


Omien häiden suunnittelu on ollut kaltaiselleni organisointia, haaveilua ja käsin tekemistä rakastavalle ihmiselle hurjan antoisaa puuhaa. Hyvin pian kuitenkin tajusin päässäni olevan enemmän ideoita kuin meidän häissämme olisi mahdollista käyttää ja muiden hääblogien lueskelun myötä mielenkiinto myös muiden parien persoonallisiin häihin heräsi. Mikä olisikaan ihanampaa kuin suunnitella mitä värikkäämpiä tapoja juhlistaa rakkautta? Tämä blogi tuntui liian pieneltä paikalta tällaiselle projektille ja niinpä aloin haaveilla nettisivuista, jotka tarjoaisivat paitsi apua häiden järjestämiseen myös ohjeita erilaisten yksityiskohtien toteuttamiseen tutoriaalien muodossa. Tässä se siis nyt tulee: Projektina häät -nettisivusto!

Sivusto on vasta alkutaipaleellaan ja se kasvaa toivon mukaan jatkuvasti. Etusivun blogia on tarkoitus päivittää muutaman kerran viikossa ja toiveita sisällön suhteen otetaan mieluusti vastaan. Tarkoitus on myös tulevaisuudessa etsiä sopivia yhteistyökumppaneita, jotka voivat tarjota hääparille apua unelmien hääpäivän toteuttamisessa.

Villi Varpunen jää ennalleen ja täällä turisen myös omista häistäni enemmän. Uuden nettisivuston onkin tarkoitus palvella lukijoita, kun taas tämä blogi toimii omana höpötysnurkkanani.

Tervetuloa siis tutkimaan uutta nettisivustoa! Kommentteja ja toiveita otetaan vastaan sekä täällä että Projektina häät -sivuston puolella. 

6 kommenttia:

 1. Onnea sinulle! :) Hei, minä ainakin voisin olla kiinnostunut tuosta yhteistyökumppaniasiasta...

  VastaaPoista
 2. Kivaa että teit tuollaisen sivuston ja jatkat höpinää täälläkin! Minä olen ensi kesän morsian joten innolla luen kaikkia hääjuttuja. Omassa blogissani häähömpötys alkaa vuoden vaihteen jälkeen (sulhasen toiveesta). Blogini käsittelee muutenkin niin montaa aihepiiriä että hääjutut soljuu sinne hyvin ja siksi en erillistä hääblogia ole tehnyt..

  jopas tuli selitystä :D

  VastaaPoista
 3. <3 tosi hienot sivut ja hieno idea! suomenkielisiä hääsivuja ei ole ikinä liikaa :)

  VastaaPoista
 4. Tanja: Kiitos! :)

  Reetta: Onnea morsiammelle! Hääpostauksiasi odotellessa. :)

  picata: Kiitos! Itse en myöskään kokenut, että suomalaisia häiden yksityiskohtaiseen ideointiin liittyviä nettisivuja olisi tarpeeksi, joten toivon, että sivuista on iloa monille pareille. :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana uusi blogi sinulla, selkeä ja miellyttää ainakin minun silmää suunnattomasti.
  Minulle tuli heti sellainen olo että jos minulle tulee jonkinnäköinen hääongelma niin löydän täältä (tuolta) vastauksen ja jollei sitä ole vielä postattu voin siitä sinulta kysyä, tiedäthän sellainen lempeän ystävällinen hääblogi. ;D noh, olipas hankalasti sanottu mutta pointtini on tuo. :)

  VastaaPoista
 6. ristae: Ihanasti sanottu! Kiitos! Juuri tuollaista fiilistä halusinkin välittää. <3

  VastaaPoista