Projekti RappugalleriaJälleen on yksi projekti saatu toteutusvaiheeseen. Talomme portaikon seinät huusivat tyhjyyttään, joten aloimme pikku hiljaa keräillä erilaisia valkoisia kehyksiä ja kuvia niihin laitettaviksi. Halusimme kuvien olevan jollain lailla merkityksellisiä meille ja niinpä kuvagalleriasta löytyy otoksia niin arjesta, juhlasta, matkoilta kuin kutsukorttikuvauksistakin. Tänään saimme kuvia jo sen verran kehyksiin, että laitoimme ekan kuvaporukan seinälle. Lisää tulee kertymään, kun sopivia kuvia ja kehyksiä ilmaantuu. Kuten varmasti huomaatte, muut kehykset on tällä hetkellä koottu suurimman kolmikuvaisen kehyksen toiselle puolelle ja tulemmekin jatkamaan kehysten lisäämistä kokonaan sen ympärille. Toisaalta tämä tietynlainen toispuoleisuuskin näyttää omalla tavallaan hauskalta. Ylipäätään kuvagalleria toimii nyt katseen kiinnittäjänä ja johdattelee katsojan portaikossa ylöspäin toiseen kerrokseen.

Valokuvilla on paitsi sisustuksellinen myös tunnepuoli. On tärkeää ujuttaa arkeen muistikuvia erityisistä hetkistä, jotka taas kantavat läpi toisinaan harmaankin arjen. Ja mitäpä muutakaan valokuvat ensisijaisesti olisivatkaan kuin muistoja.
Psst. Tervetuloa taas kaikille uusille lukijoille! :)

2 kommenttia:

  1. Vastaava projekti on hautunut jo pitkään mielissä. Kohteen makkarin yksi seinä ja ehkä myös portaikko... Toivottavasti viimeistään joululomalla päästään tositoimiin. Näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marjaana! Mekin tykätään kovasti, vaikka onhan monien kehysten laittamisessa seinälle oma duuninsa. Mutta vaivannäkö kannattaa! :)

    VastaaPoista