Paratiisiin


Häämatkapohdinnat jatkuvat

Matkatoiveet ovat jo selvillä ja kenties jo varsinainen matkakohdekin. Haluamme ehdottomasti hotelliin, jossa ei ole lapsilaumoja, vaan saamme rauhassa rentoutua ja ottaa lunkisti häiden jälkeen. Toiveissa olisikin päästä matkaan heti häitä seuraavana maanantaina, jotta pääsemme aloittamaan tuoreen liiton oikein rennosti luksuksella. Nettifoorumeilta poimin myös talteen monien suosituksen lähteä häämatkalle vasta päivä tai pari häiden jälkeen. Saadaan sitten rauhassa viettää hääyö hotellissa ja käydä kotonakin ennen kuin on aika lähteä matkalle. Minulla ainakin olisi hirveä stressi päällä, jos seuraavana päivänä olisi jo lähtö. Rauhoittuminenhan koko matkassa onkin ideana, ainakin meille. Minulle ehdottomia vaatimuksia ovat myös lämmin sää ja ihanat hiekkarannat. Plussaa tietysti tipahtaa myös kohtuullisesta hinnasta ja inhimillisestä lentomatkasta. Vääntelin tuskissani jo 3,5 tunnin junamatkalla, joten kauaa ei allekirjoittanut paikallaan pysy.

Mitään ei ole vielä lukkoon lyöty, mutta joku ehkä tunnistaakin tämän hetken ykkösvaihtoehdon kuvasta. Paikka onkin itse asiassa sellainen, jossa olen muksuna käynyt. Katsotaan mihin kohteeseen loppujen lopuksi päädytään.

P.S. Menin sitten ja tilasin tuon pari postausta takaperin esittelemäni rannekorun. Oli siis ihan pakko, kun niitä ei ollut kuin yksi jäljellä. Ihanaa!

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa, kun toivomukset selkiytyvät :) Kohteen valinnassa auttaa varmasti, kun tekee selväksi, mitä häämatkaltaan tahtoo - esimerkiksi juuri tuo ajankohta ja kohteen fiilis ovat ehdottoman tärkeitä matkan onnistumisen kannalta!

  VastaaPoista
 2. Totta! Maailma on täynnä upeita matkakohteita, mutta jotenkin häämatkaltaan haluaa erityisiä asioita. Haluaisimme miehen kanssa molemmat Baijeriin, mutta se ei kuitenkaan tuntunut oikealta paikalta häämatkalle, joka mieluummin koostuisi rannalla tepastelusta ja erilaisten kohteiden omaan tahtiin ihastelusta. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää (ja kuulostaa) häämatkaparatiisinne :)

  VastaaPoista
 4. Saa nähdä toteutuuko vai päädytäänkö johonkin toiseen vaihtoehtoon. Onneksi on vielä aikaa. :)

  VastaaPoista