Onnenkyyneleitä

Tämän vuoksi kaksi kuvaajaa...


Itken aina nähdessäni häävideon, jolla sulhanen liikuttuu kyyneliin nähdessään morsiamen tai lausuessaan tälle vihkivalojaan. Olen myös melko varma, että joudun itse varautumaan tujulla meikillä vihkitilaisuutta varten. Ensimmäinen hetki, jolloin näen sulhasen kasvot häntä kohti kävellessäni on se, jota eniten odotan ja jolloin varmasti myös padot murtuvat. Tai sitten jännitän niin kovin, että kyynelkanavatkin kuivuvat! Uskon myös sulhasen vähintäänkin liikuttuvat tuossa vaiheessa. Kyyneleitä on joka tapauksessa luvassa ennemmin tai myöhemmin ja herkät hetket haluamme tallentaa kuvien muotoon. Yllä olevassa kuvassa on ihanasti hyödynnetty kahta kuvaajaa ja saatu talteen sekä morsiamen saapuminen että sulhasen reaktio tulevan vaimonsa nähdessään. Sulhasen ilme on ihana!

BTW. Eilen töissä kerroin vieraille työpaikkani tiloihin kuuluvan kappelin olevan kynttilöin valaistu tulevan vihkitilaisuuden vuoksi ja pelkästään tämä toisen parin häistä ilmoittaminen tuntemattomille sai palan nousemaan kurkkuun ja tipan linssiin. Olen kai sitten aikamoinen itkupilli. Kuinkakohan pahaksi tilanne yltyy kesään mennessä?

3 kommenttia:

 1. No itsellehän nousi pala jo kurkkuun siitä, kun katsoin muotimessuilla lavaa astelevia malleja morsiuspuvut päällään. WTF?

  VastaaPoista
 2. Minä ainakin jouduin korjailemaan meikkiä jatkuvasti...Huh huh, liikuttavaa kamaa! :)

  VastaaPoista
 3. Belle & Sebastian, tuo on jo aika hyvä. :D Mun piti jokin aika sitten lukea yhden rakkauslaulun sanat miehelle, kun kuunneltiin mahdollisia hääbiisejä, mutta eihän siitä mitään tullut. "Lue tosta näytöltä... byyääh!" Että Itkupilli-Morsiamet ry:stä hyvää päivää...

  Bride, mutta tuohan on ihanaa! Hääpäivänä saakin herkitystyä! :)

  VastaaPoista