Kuka siellä?

Villi Varpusen vierasmäärä pyörii tasaisesti ihan mukavissa lukemissa ja jäinkin pohtimaan keitä kaikkia siellä näytön toisella puolella onkaan. Oletko käsitöiden harrastaja vai ehkä tuleva morsian? Käytkö täällä usein vai onko tämä ensimmäinen vierailusi? Mistä löysit tänne?


Nyt toivoisinkin, että erityisesti te lukijat, jotka ette ole jättäneet kommenttia tai muuten ilmoittaneet olemassaolostanne jättäisitte puumerkkinne kommenttiboksiin ja kertoisitte itsestänne ja mieluusti myös blogistanne, jos sellaista kirjoitatte. Tutustuisin aina mieluusti uusiin blogeihin, joten nyt saa laittaa vinkkejä tulemaan! 

15 kommenttia:

 1. Hei! Olen seuraillut blogiasi puolisen vuotta, lähinnä hääideoiden perässä. Luen säännöllisesti noin kahtakymmentä blogia, omaa ei (vielä) ole. Tykkään myös sisustus- ja askartelupostauksista, mutta eniten hääjutuista. Kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
 2. mimo, moi! o/
  Hääjuttujen perässä täällä olen ja omaa hääblogia pidän osoitteessa http://mimotahtoo.blogspot.com/
  ( mutta se taisi sinulle olla jo tuttu :] )

  VastaaPoista
 3. Moikka moi
  Oon seuraillut varpusta jo aika kauan ja muistaakseni en ole koskaan kommentoinut. Jos olen niin aika harvakseltaa se on tapahtunut. Olen pääkaupungistunut stylisti ja vaatetusalan artesaani ja tällä hetkellä haen vähän suuntaani niin blogissa kuin elämässäkin. Juuri nyt blogiini ilmestyy enää hengentuotoksiani eli kuvia, mutta olen kyllä myös hyvin kiinnostunut käsitöistä (sattuneesta ammatista johtuen...) Ilolla käyn aina katselemassa kauniita kuviasi ja ihania tuotoksiasi. Tykkään maustasi :)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Jonkin aikaa olen blogiasi seuraillut. Itseäni kiinnostavat erityisesti käsityöideat, toki häistäkin on kiva lukea, vaikkeivät ne itsellä vielä ole ajankohtaiset. :) Blogisi on laadukas ja kuvat ovat aina tosi onnistuneita!
  Itse räpeltelen tuollaista päiväkirjamaista blogia, jossa on myös pieniä askartelu- ja käsityöjuttuja, osoitteessa http://operaatiojalokivimeri.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Olen jo jokusen vuoden seuraillut erilaisia hää- ja käsityöaiheisia blogeja. Omat häät eivät ole vielä tiedossa, mutta muiden suunnitelmia on mukava lukea. :) Itse olen tällä hetkellä vaihdossa Itävallassa, joten sieltä tulee kirjoitettua kuulumisia.

  VastaaPoista
 6. Heip! Törmäsin blogiisi silloin, kun löysin hääblogien ihmeellisen maailman. Sen lisäksi olen myös käsityöihminen ja kaiken maailman kunnostus- ja remppa-aiheesikin kiinnostavat. Mielenkiintoinen sekoitus sopivia aiheita siis :)
  Oma blogini on alusta asti ollut laiskanmoinen päivittyjä, enkä viitsi edes luvata, että tahti tulisi parantumaan. Olen vuosia ollut "koukussa" Livejournaliin, jossa bloggaus on enemmän päiväkirjatyyppistä, kaikki eivät automaattisesti näe jokaista kirjoitusta. Ehkä se vähän hidastaa kirjoittelutahtia..

  VastaaPoista
 7. Minä en kai varsinaisesti ole kommentoinut, vaikka sähköpostitse olenkin terrorisoinut sinua. :D Vuoden verran olen seuraillut blogiasi, alkujaan taisin Blogilistan kautta päätyä korublogiisi. Harrastan itse jonkin verran käsitöitä ja olen ihan tuore rouva, joka marssi vihille sinun tekemäsi sininen rintaruusu mekossaan. ;)

  Julkisesti blogaamista opettelen uudestaan täällä Blogspotissa, mutta muuten olen edellisen kommentoijan tapaan armoton LiveJournal-addikti. :D

  VastaaPoista
 8. Kommentoin kyllä jo muutama postaus sitten häämatka-asioita, mutta tässä hieman esittelyäkin :)

  Eksyin myös tänne blogiin silloin kun suurin osa postauksista käsitteli vielä koruja. Häät ja häiden järjestäminen ovat kuitenkin niin mukava aihe seurata, että yhä edelleen käyn lukemassa postauksia. Oma blogi löytyy osoitteesta http://kirjastonullakolla.blogspot.com/ se on tosin viettänyt hiljaiseloa jo aika kauan, syystä että olen ihan hiljan alkanut yrittäjäksi ja päivät kuluvat tulevien morsiusparien ja ompelun merkeissä! :)

  VastaaPoista
 9. Muutaman kuukauden blogiasi on lukenut myöskin innokas, muttei kovin lahjakas käsitöitä harrastava morsian. Hääblogeja bongaillessa taisin tännekin eksyä. Mukava on ollut lukea juttuja niin häistä kuin muustakin.

  VastaaPoista
 10. Noniin aloitin eilen oman blogin, joten tervetuloa tutustumaan :) http://belleviefrancoise.blogspot.com

  VastaaPoista
 11. Françoise: Ihanaa, että olet viihtynyt matkassa. Ja mahtavaa, että laitoit oman blogin pystyyn! Sinne siis! :)

  mimo: Sinä löydytkin jo mun blogilistalta. :)

  juskan: Uusia kasvoja! Käynkin kurkkimassa sun blogia. :)

  Annika: Kiva, että tykkäät. :) Olenkin tainnut joskus käydä blogissasi, kun nimi kuulostaa tutulta.

  Annaliini: Itävalta, mahtavaa! Itse en ole koskaan käynyt, mutta halu olisi kova. Täytyykin lukaista blogiasi. :)

  tekstiviesti: Kiitos kovasti! Ja ihanaa, että nyt löytyi mullekin uusi hääaiheinen blogi luettavaksi. :)

  Tii: Voi sinut muistan kyllä! Perjantaina pohdiskelinkin, että siellä se menee, jotain sinistä morsiamen rintapielessä. Ihanaa, että pääsin tällä tavoin "osalliseksi". :) Onnea vielä!

  Wingless: Sinun blogejasi olenkin käynyt kurkkimassa! Olisi mahtavaa päästä lukemaan töistäsi. :)

  Lilvian: Tervetuloa joukkoon! Ehkäpä laitat vielä oman blogin pystyyn? :)

  VastaaPoista
 12. Olen lukenut jo kesästä lähtien blogiasi. Mieheni kanssa vietämme häitä Marraskuussa 2012.

  VastaaPoista
 13. Korujesi perässä joskus aikaa sitten eksyin blogiisi, ja sille tielle jäin :)
  En harrasta käsitöitä, enkä tuleva morsiankaan ihan lähitulevaisuudessa ole, mutta jostain syystä tykkään tosi paljon lueskella kirjoituksiasi aiheesta kuin aiheesta.

  VastaaPoista
 14. Moi! Löysin tieni tänne parisen viikkoa sitten kun etsiskelin hääaiheisia blogeja. Sulla on kiva blogi - taidan jäädä seuraamaan sitä!

  VastaaPoista
 15. Neiti E: Onnea! Ja mukava, että seuraat blogiani. :)

  Satu: Ihana kuulla! Oma blogisi onkin mulle jo tuttu. :)

  Dana: Tervetuloa mukaan! :)

  VastaaPoista