Karvaisia potretteja

 Uusista asukeista pyydeltiin lisää kuvia, joten tässä tulee. Kuvat eivät ehkä ole sieltä idyllisimmästä päästä, mutta tässä kohtaa mennään vielä kotiutuvien ja vähän ujojen marsujen mukaan. Ignooratkaa siis ympäristö ja tassujen liukastelua estävä tyylikäs pyyhe.Nupun tukka sai niin kovasti kehuja, että oli pakko esitellä myös Maken huimaa turkkia. Se taipuu vaikka nutturalle. (En usko, että Make kauheasti arvosti tätä pilaa.) Alla kuva Makesta turkki harjattuna kaikessa komeudessaan. Turkki on harjatessa uskomattoman pehmeää, eikä takkuja ollut oikeastaan ollenkaan. Tämä tietää tietysti sitä, että turkki on harjattava useamman kerran viikossa.


Make on muutenkin loisto tyyppi. Se tulee jo mielellään syliin ja rapiseva ruokapussi saa aikaan valtaisat pulputtelut. Nuppu on vähän herkkis, eikä viihtynyt kuvattavana kovin kauaa. Etutukka on tytöllä upea, mutta muuten turkki ei ole ihan niin tuuhea kuin soisin sen olevan. Aloitammekin siis turkinkasvatusprojektin pikimmiten.


Vielä kun saisin videoitua teille marsujen höpöttelyä, kun ne rupattelevat keskenään. Mistäköhän mahtavat jutella?

7 kommenttia:

 1. Ihana karvaturri kuvassa:)
  Löysin juuri blogisi ja lisäsin blogisi lukulistaani. Ihania sisustusjuttuja ja häät ovat myös ajankohtainen ja kiinnostava aihe kun itsekin menen naimisiin ensi kesänä:)

  VastaaPoista
 2. <3 makella on tollanen "kliffaa-hei" rokkitukka. ihanuuksia molemmat!

  VastaaPoista
 3. Riikka: Tervetuloa! Täytyy tulla myös sinun blogiisi vierailulle. :)

  picata: Molemmat ovat kyllä suloisia. Varsinaisia hurmureita. :)

  VastaaPoista
 4. voi heitä :) mites teidän pikkuhaukku suhtautuu?

  VastaaPoista
 5. iduska: Puppe tuli meille silloin, kun edelliset marsut olivat vielä olemassa, joten se on periaatteessa pikkulemmikeihin tottunut. Alun lievää mustasukkaisuutta lukuunottamatta Puppe ei ollut näistä kahdesta moksiskaan. Kauhean utelias se tietysti olisi, kun marsun ottaa syliin, mutta häkissä marsut saavat olla rauhassa. :)

  VastaaPoista
 6. Ei oo totta! Voiko olla mitään suloisempaa! <3 Olen ihan myyty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkisitpä ja kuulisitpa nämä livenä. Varsinaisia kuikuttajia. :)

   Poista