Entä jos sataa?


Suomen kesä on arvaamaton ja jos valitsee vielä hääpäivän elokuussa sekä ulkona pidettävän vihkitilaisuuden, on syytä hyväksyä sateen mahdollisuus ja pohtia tarkkaan miten järjestelyt suoritetaan, jos kuokkavieraaksi saapuu isompi tai pienempi myrsky. Meidän kohdallamme tämä tarkoittaa sitä, että lähes kaikelle täytyy tehdä suunnitelma B. Sade vaikuttaa vihkitilaisuuteen ja sitä kautta esimerkiksi äänentoistoon ja koristeluihin. Uusiksi menevät myös alkumaljat, yhteiskuvat, photo booth, bändi ja häävalssi, joiden olisi tarkoitus olla ulkona. Etukäteen on kuitenkin vaikea tietää sataako vai paistaako, joten on vain parempi varautua kaikkeen ja toivoa parasta. En halua antaa säälle sellaista roolia hääpäivänä, että antaisin sen pilata koko juhlan. Niinpä ajattelin, että mahdolliseen sateeseen voi varautua myös hauskasti. 

Jotain sinistä?

Suuret sateenvarjot ovat tietysti tarpeen, mutta miksei myös kumisaappaat. Tretornilta ja Ilse Jacobsenilta löytyivät söpöt ehdokkaat morsiamen jalkaan. Voivatko hääkengät enää tämän käytännöllisemmät olla? Näiden kanssa ei tulisi surku, vaikka hääpäivänä käyttämättä jäisivät, sillä juuri sitä toivonkin. Käyttöön saappaat pääsisivät taatusti häiden jälkeenkin. Saappaiden hankkiminen olisi myös ehkä pieni manaus sadetta vastaan. Tiedättehän miten sade yllättää aina silloin, kun sateenvarjo unohtui kotiin ja jos sen taas muistaa ottaa mukaan, ei taivaalta putoa pisaraakaan? Miten muut varautuvat tai jättävät varautumatta sateeseen hääpäivänä?

2 kommenttia:

  1. Voi miten kauniit saappaat!

    Kyllä se sää saa stressaamaan jos sen asiakseen ottaa. Mekin toivomme satumaista maisemaan valkoisen lumen keskellä, mutta minkäs teet jos on loskakeli :/

    VastaaPoista
  2. Tanja: Itse yritän viimeiseen asti välttää säätiedotuksen kyttäämistä ja muuta sääpanikointia. Säätiedotukset kun muuttuvat koko ajan ja enpä minä sille säälle sitten mitään kuitenkaan voi. :)

    Toivotaan, että teille osuu ihana talvinen päivä! :)

    VastaaPoista