Väliaikakatsaus - alle 10 kk häihin

Hääpäivään on nyt jäljellä aikaa yli yhdeksän kuukautta ja monien muiden bloggaajien innostamana tulin siihen tulokseen, että pieni väliaikakatsaus olisi tarpeen. Erilaisilta nettisivuilta bongasin listoja asioista, joita tähän mennessä olisi pitänyt hoitaa tai ainakin pitäisi mitä pikimmin saada ruksittua listalta pois.


Alle vuosi häihin:


-Mietitään mahdollisia hääpäiviä 
-Valitaan vihkimuoto 

-Varataan vihkitila ja juhlatila
-Varataan vihkipappi
-Alustava budjetti

-Alustava vieraslista 
-Alustava aikataulu 
-Mietitään häiden teema
-Kartoitetaan juhlatarjoilujen vaihtoehtoja
-Valitaan kaaso, seremoniamestari, bestman sekä morsiustytöt ja sulhaspojat
-Keskustellaan tulevan puolison kanssa tulevaisuudesta, toiveista ja odotuksista 
-Tutustutaan vihkisormus vaihtoehtoihin (Morsiamen sormus hankittu, sulhanen ei ole vielä mieleisistä vaihtoehdoista valinnut)
-Mietitään juhlapäivän pukeutumista ja pukukoodia
-Varataan valokuvaaja ja videokuvaustiimi
-Kuljetukset hääpaikalle ja takaisin
-Lähetetään Save the Date -kortit (Osa lähettämättä)

-Hääbändin varaaminen
-Häämatkan varaaminen
-Kuljetusten varaaminen kirkosta juhlapaikalle ja  juhlapaikalta yöpymispaikkoihin

-Majoituspalveluiden varaaminen
-Morsiuspuvun hankintaIhan hyvällä mallilla siis ollaan, mutta muutama juttu mietityttää. Kenestä saamme seremoniamestarin ja pitääkö häämatkaa tosiaan olla varaamassa jo nyt? Emmehän me edes vielä tiedä minne haluamme! 

5 kommenttia:

 1. Hih, hyvinhän teillä on hommat hallussa!
  Meillä suunnittelu sujui vähän toisin päin. Ensin varattiin häämatka ja sitten ruettiin miettimään, että pitäisikö tässä sitten ne häätkin järjestää ;)

  VastaaPoista
 2. Teillähän on hyvin pullat uunissa :)

  Mun mielestäni häämatka kannattaa varata vasta sitten, kun juuri se oikealta tuntuva kohde löytyy! Meillä ainakin saattaa mennä jopa häiden yli tuo varaaminen, sanottiin listoissa mitä vaan ;)

  VastaaPoista
 3. Wingless: Aika hyvä taktiikka. :D
  Krista: Me haluttaisiin kuitenkin lähteä häämatkalle mieluiten seuraavana maanantaina häiden jälkeen, joten kai niitä varauksia pitäisi alkaa katsella. Tuosta kohteesta vaan on tullut meille kynnyskysymys. Ei osata päättää!

  VastaaPoista
 4. Oot varmaan tietoinenki, mutta vinkkaan varalta, että naimisiin.infon foorumilla on ihan kivasti keskusteluja eri häämatkapaikoista :) Itse voin lämpimästi suositella Karibian risteilyä <3
  Entäs vaihtuuko sulla sukunimi naimisiinmenon myötä? Ilmeisesti "vanhalla" passilla voi kuitenkin matkustaa vielä jonkin aikaa häiden jälkeen?

  VastaaPoista
 5. Nimi ei vaihdu kokonaan, joten se ei liene ongelma. Seikkailin tänään matkanjärjestäjien sivuilla ja harmillisen vähän on lähdössä lentoja juuri maanantaina. :/ Ehkä kaikkia ei ole sitten vielä varattavissa.

  VastaaPoista