Tunnustus


Anni Annin häähelmiä -blogista on antanut minulle blogini ensimmäisen tunnustuksen. Kiitos Anni!


Tunnustuksen mukana tulee myös vastata muutamaan kysymykseen lempiasioista ja sehän käy. Pääsette samalla ehkä vähän enemmän perille siitä, millainen tyyppi täällä näytön toisella puolella on.

Lempivärini...

Lempivärini on kenties harmaa. Toiset eläväisemmät värit tulevat ja menevät, mutta harmaa on ja pysyy. Se on vain niin lempeä ja elegantti, mutta myös pehmeä samaan aikaan. Ja harmaasta löytyy huima määrä eri sävyjä. Harmaa voi olla hyvinkin tummaa tai vaaleaa tai jopa hopeaan taittavaa.
Lempiruokani...


Olen ollut ovo-laktovegetaristi 8 vuoden ajan ja kaiken lisäksi voin tunnustaa olevani aivan surkea kokki ja toivoton herkuttelija. Yksi kestolempparini on fetasalaatti ehdottomasti punasipulin kera. 

Paikka, jonne haluaisit mennä...

Tähän olisi kiva laittaa tulevan häämatkan kohde, mutta meille ei ole edelleenkään kovin selvää minne olisimme menossa. Olen kuitenkin suuri Jane Austen -filmatisointien fani, joten ehkä voisin tähän kohtaan laittaa Iso-Britannian ja tarkemmin Englannin maaseudun. Häämatkakohteeksi haluaisin kuitenkin ehkä jonkin vähän lämpimämmän paikan. Ehdotuksia otetaan toki vastaan. 
Annetaan hyvän kiertää ja laitetaan tunnustus eteenpäin Picatalle ja hänen ihanalle Jotain sinistä -blogilleen. 


P.S. Muistakaahan vastata kyselyyn sivupalkissa! :)

3 kommenttia:

 1. minulle? voi kiitos! ihanaa :) Tämä onkin mun eka tunnustus :)

  VastaaPoista
 2. Jos haluat Iso-Britanniaan, suunnatkaa ihmeessä Bathiin. Se on niin suloinen ja ihana kaupunki....Olen asunut siellä <3

  VastaaPoista
 3. Picata: Kiitos vaan ihanan blogin pitäjälle! :)

  Tanja: Kiitos vinkistä! Pakko myöntää, ettei kyseinen kaupunki kovin tuttu ole. Täytyy siis googletella. :)

  VastaaPoista