S & S


Askartelukaupasta aikoja sitten ostetut isot nimikirjaimemme saivat vihdoinkin väriä pintaansa. Maalasin kirjaimet hempeän harmaalla maalilla ja päällystin etuosan kauniilla askartelupaperilla. Kirjaimet tulevat luultavasti näkymään häissä ja niiden jälkeen sitten osana kodin sisustusta. Olemme yleisesti yrittäneet katsella koristeita häihin sillä silmällä, että niistä on iloa kotona sitten häiden jälkeenkin. Aika hyvin olemme tähän asti pysyneet tälle ajatukselle uskollisina. Jopa kakunkoriste on sellainen, että sen voi sujauttaa koristeeksi hyllyyn.

7 kommenttia:

 1. Suloiset!

  Tuo koristeiden "uusiokäyttö" sisustuksessa on kyllä ihan huippuhyvä juttu. Itse yritän myös etsiskellä suurta osaa koristeista käytettynä, ja varmaan panen ne jälleen häiden jälkeen kiertoon, jos vain mahdollista :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Meillä on myös tuollaiset kirjaimet etsinnässä.. :)

  VastaaPoista
 3. Ewlina: Sinooperissa ainakin oli myynnissä pahvisia kirjaimia. Niihin on helppo askarrella :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tanja ja Krista! :)

  Ewlina: Itse ostin nämä Turun Presentosta. :)

  VastaaPoista
 5. Vihdoin vastavierailulla :) Ihanat kirjaimet! Ja erittäin järkevä idea hankkia myöhemminkin käytettäviä juttuja häihin. meillä oli häät vähän turhan vintage-henkeen jos miettii meidän muuta sisustussa...näin ollen melkein kaikki kamat lähtikin häiden jälkeen myyntiin.

  VastaaPoista
 6. eilen tein: Kiva kun tulit. :) Häissä käytettäviä tavaroita onneksi osataan aika paljon ostaa netistä käytettyinä. Onhan sekin kierrättämistä. :)

  VastaaPoista