Paikkakorttipohdintaa

Olimme jo loppukesästä suunnitelleet ja osittain hankkineet tarvikkeitakin paikkakortteja varten, mutta nyt tulimme toisiin ajatuksiin. Halusimme jotain yksinkertaisempaa ja vähemmän askartelua vaativaa, mutta kuitenkin jotenkin hauskan paikkakorttitoteutuksen. Minulle tavalliset taitetut pahvipalaset ovat ehdoton ei, mutta nämä alla olevat ideat ovat yksinkertaisuudessaan kovin viehättäviä. Kovin askarrellun näköiset tai "krääsän" ostamista vaativat paikkakortit eivät innosta ihan siitä syystä, että meillä on jo jonkin verran tehtävälistalla erilaista askarreltavaa. Paikkakortit saisivat siis olla simppelin tyylikkäät ja edulliset.
Saa nähdä mihin päädytään.
Millaisia paikkakorttitoteutuksia muilla on mielessä tai toteutettuina?

5 kommenttia:

 1. Meille ei tule lainkaan paikkakortteja. Nimetään vain pöydät ja ihmiset niihin (olipas mälsästi kirjoitettu). Saavat valita paikkansa itse sitten ko. pöydästä :) Säästytään näpräämisen vaivalta plus pöytään ei tule liikaa härpäkkeitä koristeiden lisäksi.

  VastaaPoista
 2. Toi olis kyllä helppoa. Meillä vaan on muutama tosi pitkä pöytä, joten vieraat olisivat vähän hukassa ilman määrättyjä paikkoja ja tulisi liikaa sählinkiä.

  VastaaPoista
 3. Meillä oli pahviset paikkakortit käsinkirjoitettuina ja skumppapullon korkeissa samalla tavalla kuin tuossa keskimmäisessä kuvassa.

  VastaaPoista
 4. Tuo pullonkorkki-idea on kyllä kiva ja sopii ihanasti viinilasien kanssa. :)

  VastaaPoista
 5. ihana idea tuo paikkakortti haarukassa <3

  VastaaPoista