Morsian sovituskopissa


Tänään kävin kiskaisemassa ihanan hääpukuni päälle. Tuli hetkeksi ihan tuhkimofiilis ja patistin äidin napsimaan kuvia. Bling bling bling! Ja sitten tulikin eteen pari muttaa. Ruokavaliomuutos on vaikuttanut kroppaani enemmän kuin olen tajunnutkaan ja aiemmin passelin kokoinen puku onkin jo nyt liian iso. Puvun selkämykseen kuuluisi jäädä v-mallisena alas kapeneva kaunis nauhojen muodostama linja, jollainen viimeksi puvussa olikin. Nyt myyjä joutui vetämään nauhat niin kireälle, että selkäkappaleet ottivat yhteen, eikä v-mallista ollut enää tietoakaan. Tämähän ei ole ongelma, vielä. Pukua saa pienennettyä maksimissaan kaksi vaatekokoa, joten nyt onkin sitten syytä tarkkailla kroppaa seuraavien kuukausien aikana. Muutama sentti saa omasta puolestani vielä lähteä, mutta olisi hirmu ikävää, jos laihtuminen aiheuttaisi ongelmia puvun kanssa. Nyt olisi siis se kuuluisa kiinteytyminen kova juttu.

Toinen muutos puvun kohdalla koskee tekemiäni satiini- ja organzakukkia, jotka aion unohtaa. Ne olivat liian massiiviset ja värikkäät. Jotain muuta tilalle, kiitos. Yritimme kovasti miettiä erilaisia vaihtoehtoja myyjän kanssa, mutta suunnitelmat jäivät vähän auki. Jotain puku tarvitsee, mutta mitä?

Positiivista oli kuitenkin se, että tekemäni hiuskoriste oli täysin sopiva ja kaulakorukin oli yksinkertaisuudessaan nappiostos. Jee! Jossain siis päästiin myös eteenpäin.

6 kommenttia:

 1. Pienin askelin eteenpäin, hyvä siitä tulee! :)

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Aikaahan tässä on vielä reilusti! :)

  VastaaPoista
 3. Olisi kiva lukea sun ruokavaliomuutoksista ja liikkumisesta? :)

  VastaaPoista
 4. Anu, niissä ei valitettavasti ole juuri mitään kerrottavaa. :D Hiilarit vähemmälle, julmettu kiire (ei ehdi syödä), eikä myöskään liikkua. Ei siis mikään esimerkillinen dieetti valitettavasti. :/

  VastaaPoista
 5. Varpunen, miks mulla ei toimi toi.. Syön, liikun ja olen vähentänyt hiilareita, mutta mitään ei tapahdu.. Tulee kohta ahdistus :/

  VastaaPoista
 6. Anu, voi harmi. :/ Toisaalta mullakin kesti useampi viikko ennen kuin ekan kerran painoa tippui punnitusten välissä (1-2 vkoa) enemmän kuin muutama sata grammaa. Mulla vaikutti sekin, että jonkin aikaa söin ihan liian vähän ja siksi laihtuminen ei lähtenyt käyntiin. Lopputulos on se, että nyt 2 kk aikana painoa on lähtenyt vain 3-4 kg, mutta sekin tietysti hääpuvun kaltaisissa vaatteissa näkyy. Kärsivällisyyttä vaan ja jos tuntuu, ettei painoa tipu viikkojenkaan aikana, niin tarkkaile syömisiäsi ja koita hienosäätää ruokavaliota vähän. Ja muista, että on parempi, jos paino putoaa melko hitaasti ja tasaisesti. Eipä tule sitten bumerangina takaisin. :)

  VastaaPoista